Life&style
Reese Witherspoon izgleda poput sestre svojoj strarijoj djeci

Reese Witherspoon bez šminke pozirala s kćeri i sinom - je li moguće da su joj djeca toliko nalik?

  • Reese Witherspoon često komplimentiraju da izgleda izvrsno za svoje godine
  • Posebno to dolazi do izražaja kad se fotografira u društvu svoje starije djece, Ave i Deacona - mnogi joj laskaju da izgleda kao njihova sestra
  • Glumica je posebno iznenadila posljednjom objavom gdje bez trunke make-upa pozira sa svojom djecom, a  komplimente joj je uputila i Cindy Crawford

Resse Witherspoon na svome Instagram profilu nerijetko podijeli zanimljive obiteljske trenutke, a ponekad je dovoljno samo da pozira uz vlastitu djecu i podigne prašinu. Naime, mnogi su fascinirani sličnošću slavne glumice i njezine djece, a  posebno se to može primijetiti na posljednjoj fotografiji gdje Reese bez trunke make-upa pozira sa svojom kćerkom Avom Elizabeth i sinom Deaconom koje je dobila u braku s glumcem Ryanom Philippeom. 

Možda vas zanima Blagdani u domu Reese Witherspoon. Samo... možeš li razlikovati glumicu i njezinu kćer Avu? Rubrika Stars Stars

‘’Sretna sam što sam njihova mama’’ napisala je glumica uz fotografiju.

Mnogi s primijetili da Reese izgleda kao sestra uskoro 22 -godišnjoj Avi Elizabet i 17-godišnjem Deaconu u sasvim opuštenom i prirodnom izdanju.

‘’Izgledaš kao njihova sestra’’, komentirala je Cindy Crawford, a mnogi su se složili s ovom tvrdnjom. 
 
Dok su mnogi istaknuli kako bi Reese i Ava mogle biti blizanke, neki su ipak pomislili da Deacon što je stariji sve više nalikuje svome ocu Ryanu

Reese Witherspoon pokazala baš neobičnu kombinaciju sendviča od tri sastojka, bi li se usudila probati?

Samo nekoliko dana prije objave obiteljske fotografije Reese je objavila video u kojem na zabavan način pokazuje kako će uživati sama u kući nakon što će njezina djece ponovo krenuti u školu. 

Za magazin Time, Oskarovka je u travnju progovorila i o tragu koju je na njezinu djecu ostavio razvod s njihovim ocem i bivšim suprugom Ryanom Phillipeom. 

‘’Moja djeca vam mogu ispričati priče iz svoj predškolske dobi kada su se ljudi penjali na krov našeg automobila’’, ispričala je Reese. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

Reese i Ryan bili su u braku osam godina prije nego što su se razveli 2007. godine . Glumice se 2011. godine udala za Jim Totha s kojim ima i osmogodišnjeg sina Tennesseeja Jamesa Totha.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0