Life&style
Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u Hrvatsku Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u Hrvatsku Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u Hrvatsku

Reebok tenisice s potpisom slavne Cardi B stigle u Hrvatsku

Svjetski poznata pjevačica i modna ikona je redizajnirala kultni model tenisice poznatog sportskog brenda Club C, a jedan od novih modela dostupan je i u hrvatskim trgovinama

Izvan Hrvatske službeno lansirane još 13. studenog, nove Reebok tenisice s potpisom planetarno popularne pjevačice Cardi B napokon su stigle i u Hrvatsku. Nova lifestyle kolekcija inspirira žene za slobodu samoizražavanja i potpune iskrenosti prema sebi i drugima, bez potrebe za opravdavanjem. Cardi B je ikona koja ruši barijere unutar modnog svijeta i zato upravo ona sjajno utjelovljuje poruku nove kampanje.

 | Autor: Reebok Reebok

Kako bi proslavila sljedeće poglavlje svog partnerstva s Reebokom, pjevačica je redizajnirala je kultnu siluetu Club C i tako su nastali modeli: Club C Cardi i Cardi Coated Club C Double. Svestrana u udobnosti i dizajnu, Club C je savršena tenisica za svaki stil i svakog individualca, a iako je osamdesetih bila pretežno sportska tenisica danas je moderno dizajnirana obuća za sve prilike. Budući da je imala veliku ulogu u dizajnu i kreativnom procesu, Cardi je bila nadahnuta distopijskim svijetom i svojim modnim izričajem. Koristeći jednostavnost siluete Club C kao početne točke stvaranja ona je tenisicu podigla na novu razinu hrabrim, prozirnim dizajnom. Upravo je jednostavan dizajn modela Club C iz Reebok Classic linije tajna njegovog uspjeha dugog 35 godina te je on ujedno i sjajno platno za niz zapaženih dizajnerskih suradnji.

 | Autor: Reebok Reebok

Kao nastavak suradnje Reeboka i slavne pjevačice slijedi kampanja 'B Unexplainable'  kojom će Cardi slaviti osobni rast, strast za dizajnom i jednakost. Biti neustrašiva znači govoriti bez pretjeranog razmišljanja i djelovati bez ograničenja. Kroz tu kampanju Reebok i Cardi B imaju za cilj istražiti društvena očekivanja od žena: govori im se da budu savršene, ali pritom skromne, jake i brižne, a ako slučajno iskaču izvan okvira, tada su previše dramatične, površne… Zato novom kampanjom ženama poručuju: umjesto da pokušavate učiniti ono što se od vas očekuje, učinite ono na što imate pravo – krećite se svijetom bez straha i bez puno objašnjavanja. Baš poput Cardi.

Tenisice su u limitiranim količinama dostupne u trgovinama Buzz u Arena centru i City Centeru One West u Zagrebu te u Tower Centru Rijeka i to po cijeni od 850 kuna.

Photo: Reebok