Life&style

Razveseli mamu uz najslađu čestitku za Majčin dan

Druga nedjelja u svibnju, otkad pamtimo, rezervirana je za dan kojim slavimo naše najveće navijačice, najiskrenije kritičarke i najdraže prijateljice - mame.

Vjerojatno su jedine osobe u čijim očima nećemo nikada odrasti, a bit će uz nas i kad smo sami sebi previše. Kako uopće sažeti majčinsku ljubav u jednoj rečenici? Vjerojatno nikako. S druge strane, kako sažeti našu ljubav i zahvalnost prema toj istoj majčinskoj potpori koju podrazumijevamo od kad znamo za sebe? Isto teško, ali ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink je pokušala.

 | Autor: Think Ink Think Ink Čestitka ‘’Moja mama je kraljica svemira’’ nastala je kao ideja da našim mamama kroz jednu malu rečenicu, ali jasno i glasno, pokažemo upravo koliko ih puno puno volimo. Razveselite ih 14. svibnja, ali i svaki dan, pozivom iz vedra neba, ručkom, zajedničkim popodnevom ili jednostavno nekom sitnicom koja njima čini razlku. Jedna je mama. Majčin dan ove godine pada na 14. svibnja, a Think Ink čestitku posvećenu mamama potražite u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske. Novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Photo: Think Ink

Komentari 0