Life&style 26. studenoga 2022.

Raduješ li se 5. sezoni serije 'Virgin River? Otkrit ćemo sve što znamo

Virgin River
Netflix. Virgin River
  • Romantična priča serije 'Virgin River' nabijena je snažnim emocijama, a temelji se na bestseleru Robyna Carra
  • Vrlo brzo postala je golemi hit na Netflixu te je sakupila veliku vojsku fanova
  • Ljubitelji serije već se vesele petoj sezoni, a mi ćemo ti otkriti sve što smo dosad saznali o nadolazećoj sezoni

Glumačka ekipa 'Virgin Rivera' već radi na novim epizodama. Dok se četvrta sezona trenutačno emitira na Netflixu, nismo mogli a da se ne zapitamo kada će peta sezona serije biti premijerno prikazana te što će se u njoj sve događati. Stoga donosimo popis onoga što možemo očekivati u novim epizodama omiljene serije. 

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima... Još malo i stiže serija koju snimaju Harry i Meghan, evo što znamo dosad o njoj Rubrika Life&style Life&style

1. Kada će biti premijera 5. sezone serije 'Virgin River'?

Nažalost, Netflix nije objavio službeni datum premijere pete sezone serije 'Virgin River'. Budući da je četvrta sezona premijerno prikazana u srpnju ove godine, peti dio očekuje se u ovo doba sljedeće godine. Uz to, Annette O'Toole nedavno je potvrdila da se peta sezona serije trenutačno snima u Kanadi.

 | Autor: Netflix Netflix

2. O čemu se radi u seriji 'Virgin River'?

'Virgin River' priča priču o Melindi 'Mel' Monroe, medicinskoj sestri koja traži novi početak nakon što je izgubila muža Marka. Prve dvije sezone prate Mel dok se prilagođava životu u malom gradu, dok treća i četvrta sezona dalje istražuju njezin odnos s Jackom. Očekuje se da će peta sezona započeti upravo tamo gdje završava finale, s Charmaineinom bombom o očinstvu i Preacherovom borbom s Vinceom.

 | Autor: Netflix Netflix

3. Tko glumi u 5. sezoni serije 'Virgin River'?

Virgin River ima zvjezdanu glumačku postavu, uključujući Alexandru Breckenridge (Mel), Martina Hendersona (Jack), Colina Lawrencea (Propovjednik), Lauren Hammersley (Charmaine), Tima Mathesona (Vernon ili 'Doc'), Annette O'Toole (Hope), Jenny Cooper (Joey), Lexa Doig (Paige), Ben Hollingsworth (Brady), Daniel Gillies (Mark), Zibby Allen (Brie), Sarah Dugdale (Lizzie) i Nicola Cavendish (Connie).

4. Postoji li trailer za 5. sezonu serije?

Odgovor je 'NE'. Važno je napomenuti da trailer ne očekujemo još neko vrijeme jer je četvrta sezona serije nedavno stigla na Netflix. Stoga bi peta sezona trebala biti premijerno prikazana tek sljedeće godine.

 | Autor: Netflix Netflix

5. Postoje li fotografije iza kulisa 5. sezone serije?

Henderson je podijelio novi selfie na Instagramu za početak 5. sezone serije. 'Jack se vratio! Prvi dan snimanja #virginriver', napisao je u naslovu. 'Sezona 5—dobro je vratiti se u Jackove čizme.'

Serija 'Promatrač' Možda vas zanima... Još više jeze stiže u obliku druge sezone Netflixove serije 'Promatrač'. Što će se dogoditi? Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0