Life&style

Radio Enter otvorio noćni klub!

Enter Zagreb otvorio je noćni klub – Enter The Club. Prvi put u Zagrebu i Hrvatskoj događa se spoj medija i noćnog kluba. Na elektronsku/klupsku glazbu koju slušate na 99 i 97 MHz, sad ćete moći plesati u Ulici grada Vukovara 72.

Mislim da je Zagrebu trebalo ovakvo mjesto. Edm do sada nije imao prostora na našoj klupskoj sceni izuzev festivala na obali tijekom ljeta. Ta zajednica nije velika u Hrvatskoj, ali postoji i svakim danom sve je veća. Ljudi koji zapravo i ne slušaju elektronsku glazbu rado bi izašli pošteno se isplesat, a Enter The Club to omogućuje ne samo mjuzom koju će puštat, već i opuštenom atmosferom“, izjavila je voditeljica Entera Zagreb i poznata pjevačica, Ines Huskić.

 | Autor:

Enter The Club bit će otvoren petkom i subotom od 23 sata. Program na Enteru Zagreb na koji mladi okidaju i vrijeme kad društvene mreže Entera najviše polude je srijedom i petkom iza 22 sata i subotom iza 21 sat kad kreću Enter Peglaona i Enter Club Mix. Upravo je njihov mood  preseljen u petak i subotu u prostore kluba. Puštat će se elektronska glazba od progressive i electro housea, deep housea pa sve do trapa i hard core hitova. Za pravi #dumdumvikend i nabrijavanje atmosfere tu su residenti  kluba – Joe 2 Shine, Adriano Fuerte i Bronxwon.

 | Autor:

Napokon uz radijski program imamo i mjesto gdje uživo možemo tulumariti s ekipom koja nas sluša. Bez njih smo nula. Ovo je njihov klub i veseli me što ćemo skupa stvarati super vibru i tulume za pamćenje. Naravno, svi ste pozvani!“, rekao je poznati radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić.

Zaluđenost i oduševljenje Enterom odavno su prešli granice Zagreba. Radio se svakodnevno sluša i u SAD-u, Kolumbiji, Australiji, brojnim europskim državama, a na otvorenje kluba danas su stigli i slušatelji iz Osijeka, Pule, Splita... Ne sumnjamo da će iste reakcije izazvati i Enter The Club.

 | Autor:

„Ovakav party se ne propušta tako da ni kilometri nisu bili razlog da večeras ekipa i ja ne dođemo u Zagreb. Atmosfera je brutalna, nije nam žao ni jednog prođenog kilometra“ – rekao je Josip iz Belišća pored Osijeka

ENTER THE CLUB AND LET`S THE PARTY STARTED!

Photo: None

Komentari 0