Life&style 11. lipnja 2015.

Putujte s Nomadima i otkrijte tajne Azije, Afrike i Južne Amerike

1/7

Nomadi – turistička agencija za nezaboravna putovanja i avanture pripremila je nove ture!

Nomadi neće organizirati standardnu turističku turu, već će se potruditi da svoj odmor provedete na zaista poseban način. Njihov tim, koji je već nekoliko puta proputovao svijet uzduž i poprijeko, čine Kristijan Grubišić, Borna Kačić, Nataša Fiolica, Siniša Glogoški i Davorka Kitonić. 

 | Autor:

Nomadi organiziraju ture u daleke i egzotične destinacije koje im nisu strane jer  su upravo na tim lokacijama  živjeli i putovali godinama. 

 | Autor:

Njihove ture u Patagoniju, Burmu, Rusiju, Bocvanu, Japan ili na Madagaskar  povezat će vas s tim zemljama na jedan sasvim drugačiji način, po receptu Nomada, kako samo oni to znaju. A njihov recept je da vas vode u najskrovitija mjesta koja poznaju samo lokalno stanovništvo i prenose iskustvo koje rijetko gdje možete doživjeti. Upravo ta mjesta nisu nužno reklamirana u turističkim brošurama pa time i preplavljena ljudima nego sva  čarobna mjesta koja su vodiči, i sami zaljubljenici u putovanja, otkrili na svojim putovanjima. Kada se jednom odlučite putovati s njima postajete ovisni o takvoj vrsti putovanja i više vas „klasični“ putni aranžmani ne interesiraju.

 | Autor:

Kada su u pitanju daleka putovanja Nomadi su nezamjenjivi

Egzotične ture po Patagoniji, Peru-u i Boliviji vodi Borna Kačić koji je u Južnoj Americi kao doma.  „Putešestvije po Patagoniji, Peru-u i Boliviji su nezaboravne, ali kada bolje razmislim sva naša putovanja su za naše putnike nezaboravna, barem se trudimo da tako u konačnici ispadne, a povratne informacije putnika daju nam na znanje da je tomu tako. U Patagoniji nacionalni parkovi nude planinarenje koje graniči s maštom. Najljepše planinarske staze na svijetu nalaze se upravo tamo, a naša grupa  hoda  podno vrhova koji su dostupni samo kondorima odnosno vrhunskim alpinistima. U Peru-u i Boliviji obilazimo mjesta drevnih Inka, spuštamo se u jedan od najdubljih kanjona na svijetu, obilazimo „vještičju tržnicu“ i cestu smrti, planinarimo podno  vrhova viših od 5700 metara. To su samo neki mali detalji putovanja, a ja se  trudim da svoju ljubav prema Južnoj Americi prenesem svima koji se upuste u ovu avanturu s nama“ – kaže Borna Kačić, jedan od vodiča u turističkoj agenciji Nomadi i vodič na putovanjima po Južnoj Americi.

 | Autor:

Više o navedenim putovanjima pronađite na linkovima:

http://nomadi.hr/patagonia/index.php

http://nomadi.hr/bolivija-peru/index.php

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0