Life&style

Pssst: 5 nesigurnosti koje ti muškarac nikad neće priznati

Muškarci su oličenja samopouzdanja – barem se tako vole prikazivati. Međutim, imaju jednu ili više slabih točaka…

U jednoj internetskoj anketi u kojoj je sudjelovalo više od 1000 ispitanika, muškarci su odgovarali kako zamišljaju savršen izgled. Nakon analize odgovora, autori su objavili rezultate – idealan izgled muškarca (prema mišljenju pripadnika muškog roda) trebao bi imati kosu Brada Pitta, lice Davida Beckhama, torzo Ryana Goslinga, bicepse Hugha Jackmana te noge Franka Lamparda. Hm, to i nama zvuči sasvim primamljivo, zar ne? Međutim, to samo pokazuje da današnji frajeri itekako razmišljaju o svom izgledu, te da im nije svejedno imaju li masnu kosu, malo veći trbuh itd. Stoga donosimo 5 stvari, 5 „najnesigurnijih“ točaka kod muškog roda. 

Njegova kosa: 

Vidi li se da je na tjemenu kosa malo rjeđa? Jesu li to prve sijede? Za muškarce je kosa nešto poput znaka muškosti – a strah od ispadanja je golem. Dakle, ako ga želiš učiniti nesigurnim, malo prčkaj po njegovoj kosi pa ga sasvim nevino pitaj: „Hm, zar ti je počela ispadati kosa?“ 

Njegov penis: 

Njegovo veličanstvo – je li premalen, pretanak, previše savinut: njegova najveća slaba točka definitivno je njegov veseljko. A to nije ni čudo, jer u pornićima muškarci obično imaju komade za koje bi trebali oružani list. A mi znamo da nije sve u veličini – nego i u tehnici! 

Njegove dlake na leđima: 

To ti neće priznati ni jedan frajer, ali jako ga smetaju dlake po leđima. Pa, dragi dečki, postoje kozmetički saloni i vosak… A malo dlaka na leđima uopće nam ne smeta. 

Njegova visina: 

U cipela s visokim petama osjećamo se prokleto seksi, obožavaju ih na nama vidjeti i frajeri, ali za muškarce nešto nižeg rasta one su više prokletstvo, a manje blagoslov. Naime, većina muških bića još uvijek se ne može pomiriti sa svojim egom, odnosno podnijeti da je žena viša od njega. 

Njegov trbuh: 

Ima li pločice na trbuhu ili pak pivski trbuščić – trbuh je općenito središnja slaba točka mnogih frajera. Nije ni čudo da tako misle nakon što nas vide koliko slinimo nad tijelom Chrisa Hemswortha…  

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0