Life&style

Prvi put u Zagrebu: Too Loud Fest

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 24. i 25. studenog, a posjetitelje očekuje multimedijalni spektakl i bogat program.

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda ti se čini da nikad nećeš doznati, ali se ipak varaš - u Zagreb upravo stiže jedan takav sustav. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav ikad izložen u Hrvatskoj, a svi posjetitelji Too Loud Festa moći će uživati u glazbi iz "druge dimenzije". 

Riječ je o jedinstvenom festivalu dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 24. i 25. studenog na nekoliko lokacija, a središnji audio-video show odvijat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.  

Što možeš očekivati?

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, a  Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon i McIntosh samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti.  

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan - upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

"Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu", rekao je Uglješić. 

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.
 

Photo: arhiva

Komentari 0