Life&style

Odabrali smo dobitnike najnovije generacije otopina za leće!

Nosiš leće? Isprobala si nekolicinu otopina za njih i nijedna nije bila dovoljno dobra? Imamo rješenje za tebe. Sve što trebaš učiniti je upoznati Alveru - najnoviju generaciju otopina za leće, odgovoriti na tri jednostavna pitanja i opskrbit ćeš se zalihom za cijelo ljeto. Što čekaš?

Alvera je jedinstvena otopina za čišćenje i čuvanje mekanih kontaktnih leća posebno dizajnirana i testirana za nove generacije leća s velikom propusnošću kisika.

Oni koji nose leće znaju da dugotrajno nošenje može izazvati iritaciju i oštećenja površine oka. Kako bi to spriječili tvrtka Avizor 2009. počela je s istraživanjem ljekovitih svojstva biljke Aloe vera i njene sposobnost da štiti i obnavlja epitel na površini oka. Višegodišnja istraživanja pokazala su da Aloe vera, uz brojna poznata korisna svojstva, također štiti ljudski epitel rožnice oka od bakterijskih infekcija i ultraljubičastih zraka. 

Nove generacije visokopropusnih silikon-hidrogelnih materijala uz brojne prednosti imaju glavni nedostatak brzog nakupljanja lipidnih i drugih naslaga, što im umanjuje optička svojstva i povećava mogućnost razvoja alergijskih i drugih reakcija. Alvera je, osim zaštite stanica površine oka, pokazala i iznimno jak učinak u uklanjanju lipidnih i drugih naslaga na novim generacijama mekanih kontaktnih leća. 

U nastavku točno odgovorite na tri nagradna pitanja i prvih 20 točnih odgovora nagrađujemo s jedinim paketom (dvije bočice od 350 ml otopine) Alvera. Natječaj traje od 24. srpnja do 7. kolovoza. Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Nagradni natječaj je završio. Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Dobitnici Alvera:

  1. Lidija Sinjeri
  2. Draženka Dorbić
  3. Ivana Novak Domjanić
  4. Kristina Anđal
  5. Ana Baučić
  6. Ana Blažić
  7. Anja Gradinjan
  8. Ruža Vrbanić
  9. Marijana Perković
  10. Katarina Milovac
  11. Ana Dujmović Ranac
  12. Ivana Pipunić
  13. Vivien Tajmin
  14. Anja Horvat
  15. Marija Horvat
  16. Petar Kegalj
  17. Božena Dunatov
  18. Maja Baltić
  19. Iva Lozančić
  20. Dragica Baron

 

Photo: Alvera
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar lill_lilly

    lill_lilly

    Odličan proizvod,osobito za osjetljive oči ,super bi mi došla ova nagrada koju bi podijelila i sa svojim dragim koji nosi leće