Life&style

Prvi film Amber Heard nakon sudskog procesa protiv Johnnyja Deppa je vani. O čemu je riječ?

  • 'In The Fire' prvi je veliki projekt Amber Heard nakon što smo je gledali u sudskoj trakavici s Johnnyjem Deppom
  • Riječ je o trileru, a Amber ga je snimala za vrijeme suđenja, letjevši s jednog kontinenta na drugi
  • Glumi psihijatricu koja u 19. stoljeću pokušava izlječiti dječaka optuženog da je ni manje ni više nego - vrag

Novi film Amber Heard, 'In The Fire' stigao je u kina. Napisao je scenarij i režirao ga renomirani filmaš Conor Allyn ('No Man's Land', 'I'm No Longer Here'), a svjetsku je premijeru imao na filmskom festivalu u Taormini 24 lipnja. Amber glumi glumi Grace Burhham, psihijatricu iz New Yorka koja odlazi raditi u Južnu Ameriku, a filmski partneri su joj španjolski glumac Eduard Norieu ('Open Your Eyes') i zvijezda filma 'The Man From U.N.C.L.E.' Luca Calvani.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

“To je prekrasan film o gotovo nadnaravnom učinku i snazi ​​ljubavi. Radi se o granicama koje ljubav može prijeći i njenom stvaranju, i zapravo o neodoljivoj moći koju ljubav ima", rekla je Amber uoči premijere. "Ne želim zvučati bezobrazno, ali to je film o ljubavi."

To je njezin prvi film nakon pravne bitke s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom koji ju je dvaput tužio za klevetu, i to u Ujedinjenom kraljevstvu 2020. i u Virginiji, SAD, 2022. Snimanje se odvijalo između dva suđenja, u Ostuniju, u Italiji iu Gvatemali tako da je glumica odletjela iz Gvatemale u Virginiju kako bi prisustvovala suđenju.Dvije minute i 51 sekundu dugačak trailer dostupan je za gledanje online. Sadrži snimke pacijentove sesije s Martinom Marquezom (Lorenzo McGovern Zaini), poremećenim djetetom koje je Heardov lik otputovao liječiti. U snimci punoj napetosti, on ju više puta pita: "Koja je tvoja tajna?"

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

"Suđenje se nadvijalo nad nama. Osjećali smo težinu te ogromne medijske mašinerije protiv svih nas, a prijateljstvo koje je vladalo na snimanjima bilo je dobrodošla distrakcija", rekao je Amberin kolega, Luca Calvani na premijeri filma. No, karijera Amber Heard ne staje na tome. Uskoro će ponovno glumiti ulogu Mere u 'Aquamanu i izgubljenom kraljevstvu', koji izlazi u prosincu ove godine.

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

A što treba znati o filmu 'In The Fire'? Amber je psihijatrica iz New Yorka koja putuje u južnu Ameriku 1890-ih kako bi liječila dječaka koji ima tajanstvene moći, ali se suočava s nepovjerenjem lokalnog stanovništva zbog svog spola i prakticiranja nove znanosti, samo nekoliko godina nakon objavljenih radova Sigmunda Freuda.

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

1899. 38-godišnja liječnica dolazi na bogatu farmu u Kolumbiji nakon što je pozvana da riješi slučaj djeteta s poremećajem nakon sve glasnijih optužbi da je dječak vrag, stoji u sinopsisu filma. Lorenzo McGovern Zaini glumi problematično dijete Martina Marqueza, dok Sophie Amber, glumica i balerina, tumači lik Isabelle (pod glumačkim umjetničkim imenom Sophie Cannell).

U gotovo trominutnom traileru vidi se scena njezine sesije Martinom Marquezom, dječakom kojeg je došla izliječiti. U scenu punoj napetosti, on ju više puta pita: "U čemu je tvoja tajna?". To su se mnogi zapitali i prije izlaska ovog filma...

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nikome nije simpaticna