Life&style

Prsten zbog kojeg daljina više nije problem

Amerikanci su još jednom nadmašili sami sebe. Dizajnirali su prsten uz kojeg je moguće voljene osobe osjećati blizu sebe čak i kada su kilometrima daleko.

Danas je daljina sve manji problem. Uz svu tehnologiju, svakim se danom otrkivaju sve zanimljivija rješenja za one koji se bore s udaljenosti voljenih osoba. Mogućnost komuniciranja u bilo koje doba dana ili noći, uz internetsku vezu, e-poštu, videochatove i vijesti moguća je bez obzira na to gdje se u svijetu nalazi druga osoba. Čudesan i nezamjenjiv osjećaj da si kraj tebi drage i bliske osobe, nažalost, još je nemoguće nadoknaditi.

TheTouch je dizajnirao ono što se do sada činilo gotovo nemoguće. HB- prstenje zamišljeno je tako da pomoću njih možemo osjetiti otkucaje srca naših voljenih u stvarnom vremenu na prstu - bez obzira na to gdje se nalazili. Kako bi ovaj prsten funkcionirao ispravno, potrebno je nositi ga prirodno kao i svaki drugi na prstu te ga ne premještati s jednog na drugi prečesto. Aplikacija tada prenosi sve kontrakcije na drugi prsten putem Bluetootha, gdje god se nalazili.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Za sada, HB- prstenje je dostupno u dva ekskluzivna dizajna i može se naručiti putem interneta na njihovoj web stranici TheTouch.   Jeftiniji par košta cca. 540,00 eura. Međutim, ako ih naručite još danas isporuka se neće izvršiti do prosinca ove godine jer postoji ogromna lista čekanja za isti.

Ovaj se prsten čini kao savršen poklon osim ako niste u mogućnosti organizirati put i posjetiti udaljenu voljenu osobu za kojom toliko čeznete!

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0