Life&style
Provjerena kvaliteta za veseli napredak vašeg mališana  (i vaš duševni mir) Provjerena kvaliteta za veseli napredak vašeg mališana  (i vaš duševni mir) Provjerena kvaliteta za veseli napredak vašeg mališana  (i vaš duševni mir) Provjerena kvaliteta za veseli napredak vašeg mališana  (i vaš duševni mir)

Provjerena kvaliteta za veseli napredak vašeg mališana (i vaš duševni mir)

Kada biramo proizvode za svoje najmlađe, ne ostavljamo prostor za kompromise. Istim beskompromisnim principom vodi se i dm u razvoju proizvoda brenda babylove. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i provjerenom porijeklu sirovina, roditelji se bez oklijevanja oslanjaju na babylove pelene, vlažne maramice, podloge za previjanje i brojne druge proizvode koji često olakšavaju svakodnevne izazove.

 | Autor: dm.hr dm.hr

dm od prvog dana pruža podršku budućim i novim roditeljima programom za trudnice i bebe, edukativnom emisijom dm bebeceda te ponudom proizvoda koji prate razvoj vašeg djeteta.

babylove proizvodi mogu osigurati malo manje brige kada stolac, stol i utičnicu počnete gledati kao opasnost. U svom dm-u potražite babylove stoper za vrata, zaštite za kutove ladice i ormare te zaštitu za utičnice i bez straha prepustite svom hodaču da sigurno istražuje i, s vremena na vrijeme, posrne.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Na babylove proizvode možete računati i kada dođe vrijeme za prve potpomognute ili samostalne obroke. babylove tanjur i pribor za jelo od bambusa osviješten su i siguran izbor za svaki dan, a među babylove podbradnicima možete odabrati one koji će ograničiti neminovan nered.

 | Autor: dm.hr dm.hr

dm je za sve buduće i nove mame pripremio poklon pakete koji će vam olakšati iščekivanje i prve trenutke provedene s bebom. Sve što vam je potrebno da biste preuzeli svoj poklon paket je kartica dm active beauty, a koje vas čekaju provjerite na www.dm.hr.

Photo: dm.hr