Life&style

Prošlogodišnji pobjednik Masterchefa priznao: 'Kuharske plaće su od 15.000 kn na više'

Ivan Temšić (27), prošlogodišnji pobjednik MasterChefa otkrio je u Velikom Intervjuu kako mu se život promijenio nakon showa te kolika mu je podrška djevojka Gabriela.

Prošlogodišnji pobjednik MasterChefa Ivan Temšić osvojio je novčanu nagradu od 200.000 kuna, a u intervjuu je rekao kako nagradu još uvijek nije potrošio, ali je planira uložiti za učenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne kupujem si luksuzne stvari, kupujem instrumente za kuhinju. Nož koristim najviše, stoga to treba biti kvalitetan nož, koji zna koštati i 2000 kuna - dodao je. Ipak je otkrio da mu je želja kupiti motor i napraviti novu tetovažu. Osim toga priznaje kako kuharska plaća seže od 15.000 kn na više.

Pitali smo Ivana, što mu se promijenilo u životu nakon MasterChefa.

- Sve! Sve se promijenilo, i to brže nego što sam mislio! Prešao sam od amatera do profesionalca preko noći. Jako je teško, ali se borim - priznaje chef.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Ivan je priznao  da nije mislio da će pobjediti i da će njegov desert biti bolje izveden od Goginog, te da će ujedno i s njim pobijediti. Trenutno je chef u novootvorenom hotelu nadomak Trogira, a osim restorana, tu je i beach bar. Dosta brzo je okupio mladi tim i preuzeo dvije kuhinje.

- Ja nisam stogi chef, možda bih ponekad trebao biti - smije se Ivan te dodaje kako je 'organizacija ključ svega'.

 | Autor: Luka Dubroja Luka Dubroja

Mladi chef priznaje kako danas nema društvenog života i da se malo druži s djevojkom Gabi. - Ona je predivna, sve razumije i jako mi pomaže. Odvojeni smo zbog posla pa je Gabi naučila dobro kuhati te me zna iznenaditi - smije se Ivan.

Potraga za najboljim kuharom ili kuharicom u novoj sezoni showa MasterChef je započela, a gledatelji će vrlo brzo imati priliku vidjeti koju ulogu ima Ivan Temšić u novoj sezoni

Photo: 24sata Video

Komentari 0