Life&style

Proslavljen je dolazak brenda Jo Malone London na hrvatsko tržište

  • U predivnom ambijentu La Grme održan veliki party povodom dolaska Jo Malone London branda na hrvatsko tržište
  • Gosti su imali priliku isprobati profinjene mirise za žene i muškarce, proizvode iz Bath&Body kolekcije, ali i  Jo Malone London mirisne svijeće 
  •  U Zagrebu otvoreno prvo Jo Malone London prodajno mjesto u sklopu luksuznog boutiquea u srcu Zagreba, proizvodi se mogu pronaći u parfumeriji Douglas u Arena centru u Zagrebu te u parfumeriji Anabella na dubrovačkom Stradunu

U čarobnom ambijentu La Grme, mirisno ozračje stvarale na stotine Jo Malone London svijeća te je cijeli prostor bio uređen jednostavno, ali profinjeno. Kao poseban domaćin, goste je dočekao Jo Malone London Regionalni Education Manager Anton Denver koji je upoznao goste s trendovima u parfemskoj industriji, savjetovao kako pronaći idelalan miris i kreirati svoju individulanu kombinaciju Jo Malone London mirisa. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Gosti su imali priliku i isprobati profinjene mirise za žene i muškarce te proizvode iz Bath&Body kolekcije. Ove proizvode kupci mogu isprobati zagrebačkom Jo Malone London boutique. Izbor je velik pa možeš birati između 29 mirisa kreiranih za žene i muškarce, podijeljenih u 6 mirisnih kategorija od najlaganijih citrusnih preko cvjetnih, začinskih i drvenstih. Kroz individualnu konzultaciju kupce vode Jo Malone stylisti koji uz to pružaju niz usluga kao što je opuštajuća masaža ruku. S obzirom da se svi Jo Malone London proizvodi pakiraju u luksuzne kutije, JML prodajna mjesta ubrzo su postala omiljena odredišta svih onih koji su u potrazi za posebnim poklonom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na partyju su se pojavile i brojne osobe iz javnog života kao što su Lana Puljić, modni dizajneri Nikica i Vjeko iz Envy Rooma. vizažišt Saša Joković, frizer Zvonimir Franić, Judita Franković, Ornela Vištica, Nevena Rendeli, Lidija Lešić i brojni drugi. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0