Life&style

Proslavite Valentinovo u dm-u uz više od 200 mirisa po dobroj cijeni

Bliži se Valentinovo, dan kada s posebnom pažnjom darujemo svoje voljene, iskazujemo im ljubav i zahvalnost što su dio naših života. Kaže se kako ljubav nema cijenu, ali nabavite li u dm-u prigodan znak pažnje koji će izmamiti osmijeh zahvalnosti na lice drage vam osobe, ovoga Valentinova uspjet ćete i uštedjeti. Naime, u dm-u u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme možete pronaći više od 200 mirisa po dobrim cijenama! Odvagnuti između želje da obradujemo svoje bližnje, bilo da je u pitanju djevojka, žena, dečko, muž, mama, tata, sestra, brat bilo netko drugi, s realnim mogućnostima i pojedinačnim ukusima nikada nije lako. Srećom, povoljne cijene mirisa koje nudi program Dobre cijene u svako vrijeme pobrinut će se da svi koji žele iskazati svoju ljubav pronađu nešto u velikom izboru parfema za svaku osobnost i priliku. Bez obzira kupujete li parfem prikladan za romantične večere, gala zabave, putovanja ili jednostavno zagrijavanje ispred kamina, u dm-u sigurno imamo nešto za vas, i to uz najpovoljnije cijene.

Donosimo nekoliko preporuka najromantičnijih parfema:

Chloé Love Story sa svježim notama naranče inspiriran je ljubavnim lokotima na pariškom mostu Pont des Arts.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bvlgari Goldea The Roman Night obavite će vašu dragu osobu nježnim notama duda i jasmina.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Chloé Love svojom sofisticiranom i mekanom cvjetnom kompozicijom prikladan je parfem za bilo koju ženu kojoj želite iskazati ljubav.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kod odabira za muškarce ne morate gledati dalje od klasika kao što je Hugo Boss Bottled Night, s elegantnim aromama lavande, breze i afričke ljubičice.

Jedno je sigurno, uz raskošan izbor i povoljne cijene, u dm-u sami možete odabrati miris svoje ljubavi i biti sigurni da ćete voljenima osigurati darove koje će pamtiti.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0