Life&style

Proslavite 25. rođendan dm-a uz super uštede

Proslava dm-ovog 25. rođendana tek se zagrijava, a do kraja travnja slavlju su se pridružili Schwarzkopf Gliss, Biobaza i Becutan.

Kako točno izgleda proslava? Pa, umjesto konfeta, padaju višestruki bodovi za super uštede.

Zato, uzmite svoju karticu dm active beauty i pripremite se za kišu bodova. Počastite svoju kosu vrhunskom njegom ili novom bojom za kosu brenda Schwarzkopf Gliss jer pri kupnji ovih proizvoda u dm-u i u dm online shopu ostvarujete 25x više bodova. Ovo je izvrsna prilika da isprobate Schwarzkopf Gliss 6 Miracles uljni tretman za kosu jer, osim što ćete stati na kraj slamnatoj kosi, pri njegovoj ćete kupnji ostvariti čak 150 bodova.

Gelovi za tuširanje Biobaza i proizvodi brenda Becutan pobrinut će se za mekanu i njegovanu kožu, ali i za bodovno stanje na vašoj kartici dm active beauty jer….pogađate? Pri kupnji svih gelova za tuširanje BIOBAZA i proizvoda Becutan automatski ostvarujete 25x više bodova. Tako do kraja travnja pri kupnji, primjerice, Biobaza Body&Hair 3u1 gela za tuširanje i dječje hidratantne kreme umjesto šest možete ostvariti više od 150 bodova.

dm svojim kupcima želi zahvaliti na podršci i povjerenju te pokazati kako su u središtu njihovog poslovanja oduvijek bile i bit će upravo vaše potrebe. Zato se pridružite slavlju, prisjetite se najvažnijih trenutaka u dm-ovoj povijesti koju ste pomogli pisati te se pripremite za nova iznenađenja!  

 

Photo: dm.hr