Life&style

Proslavi u dm-u rođendan City Centera one

Otkrij sva iznenađenja koja te od 11. do 13. listopada očekuju u dm-u u City Centeru one

Rođendanskim slavljima podjednako se vesele i veliki i maleni jer oni su uvijek prilika za bezbrižnu zabavu i smijeh, a jedan od najslađih dijelova rođendanskih proslava su pokloni. Zato je dm povodom velike proslave rođendana City Centera one Zagreb West i East te City Centera one Split, koja se održava tijekom vikenda od 11. do 13. listopada, pripremio brojne pogodnosti za svoje kupce kako bi im zahvalio na njihovoj vjernosti.

Paziš na osviješten odabir? Imamo super vijest za tebe!

Ako nastojiš paziti na osviještene zalogaje, sigurno će te razveseliti vijest kako će tijekom rođendanskog vikenda sav asortiman dmBio u City Centeru one biti dostupan po 15 posto nižoj cijeni. dmBio marka nudi pregršt zdravih i organskih proizvoda koji su proizvedeni u skladu s visokim ekološkim standardima. U dm-u možeš pronaći i raznolika prirodna bogatstva za njegu lica i tijela, a za kupnju dva ili više proizvoda odabrane prirodne kozmetike, očekuje te 30 posto niža cijena.

Baby asortiman po 15 posto nižoj cijeni!

dm misli i na potrebe najmlađih članova obitelji pa će tako tijekom rođendanskog slavlja u dm-ovim prodavaonicama u City Centeru one gotovo cijeli baby asortiman biti dostupan po 15 posto nižoj cijeni. Ponuda se ne odnosi jedino na početne i specijalne mliječne pripravke za djecu (PRE, 1, AR, Sensitive).

Ima toga još…

Među ostalim ponudama ističe se 30 posto popusta na dva ili više kupljena proizvoda linije Nivea (osim Nivea baby ruksaka i Nivea poklon paketa), a ista promocija nudi se i za dva ili više mirisa. Jesen je, naime, prava prilika da svoj miris ljetnih i prozračnih nota zamijenite toplijim notama koje će se odlično uklopiti u raskoš jesenskih motiva.

Odličnih ponuda neće nedostajati ni na odjelu bezreceptnih lijekova gdje ćeš za kupovinu veću od 200 kuna, dobiti i praktičnu torbu za shopping:

  • od 11. do 13. listopada nudi se 20 % popusta za dva ili više kupljena proizvoda linije Premium Green te Bioderme. U istom razdoblju možeš ostvariti 25 posto popusta za dva ili više kupljena artikla Afrodita Secret, noviju liniju poznate marke Afrodita.
  • 11. i 12. listopada možeš ostvariti 20 % popusta na dva ili više kupljena proizvoda Uriage i Dietpharm iz iste linije

Prije posjeta dm-u u City Centeru one tijekom rođendanskog vikenda ne zaboravi pregledati stanje bodova na svojoj dm active beauty kartici i aktivirati aktualne kupone koji ti mogu donijeti još više bodova i ušteda!

Photo: dm.hr

Komentari 0