Life&style

Pronašli smo poklon-pakete koji će vas spasiti pri odabiru božićnih darova

Ne, niste jedini kojima odabir božićnih poklona predstavlja stres. Svi mi kad-tad zapnemo, a mašta nas napusti onda kada nam najviše treba. Zato, ako ovog Božića želite „pogoditi“ s poklonom, nastavite čitati. Uz naše prijedloge i trajno snižene cijene poklon-paketa i odabranih igračaka od 10. prosinca pa sve do isteka zaliha u dm prodavaonicama i na dm online shopu, božićni shopping će se iz stresa pretvoriti u pravi užitak.

1. Za kolegicu koja voli profesionalnu njegu

Sigurno imate kolegicu ili prijateljicu koja brigu o koži shvaća veoma ozbiljno i posvećena je skincare rutini kao malo njih. E baš njoj trebate kupiti jedan od poklon-paketa Olival Professional. U ovom slučaju ćete morati uložiti malo više truda. Možda ćete morati upotrijebiti svoje špijunske vještine i vještine pozornog slušanja kako biste saznali hoće li joj više odgovarati poklon-paket Professional C ili možda Professional P. Ono što je super jest što se u oba seta, uz kvalitetne proizvode koji jamče vrhunsku njegu, nalazi i masažer od zelenog žada.

2. Za frendicu koja je uvijek pod stresom

Poklonom se uvijek može poslati poruka i osobi kojoj ga darujemo možemo pokloniti više od samog predmeta. Za frendicu koja nema vremena za sebe, s kojom je nemoguća misija dogovoriti kavu, preporučujemo Balein poklon paket Mindful Meditation. Gel za tuširanje savršen je za opuštanje, dok balzam za tijelo oduševljava čarobnim mirisom. Mirisna svijeća idealna je za meditaciju i potpuni doživljaj relaksacije.

3. Za one koji obožavaju Božić (više od prosjeka)

Svi vole Božić. Neki najviše vole poklone, a neki druženja s prijateljima i obitelji. No postoje oni među nama koji su ludi za Božićem. Oni koji imaju čarape, posteljinu i posuđe s božićnim motivima i koji u svakom dijelu dana žele uhvatiti božićni duh. Da, imamo i poklon-paket za njih - Biobaza Winter Magic, koji dolazi u crvenoj i zelenoj varijanti. U njemu su hranjivi balzam za usne na bazi pčelinjeg voska, vitamina A i E, hranjivi gel za tuširanje obogaćen prirodnim sastojcima i losion za tijelo s idealnim omjerom maslaca i ulja. Uz ove proizvode, Božić će postati sastavni dio svakodnevne njege tijela i usana

4. Za sestru čiji umor želite izbrisati i pokloniti joj mali znak pažnje

S NiKEL Hyaluron +C+E Vitamin kremom i narukvicom Borboleta ne možete pogriješiti. Ovaj poklon-paket savršen je za osobu kojoj želite izbrisati znakove umora i pokloniti joj svježinu i blistavost. Uz narukvicu Borboleta pošaljite joj i poruku o prijateljstvu, ljubavi i sreći.

5. Za mamu koja zaslužuje trenutak (ili dva) opuštanja

Postoji li ijedna mama koja ih ne zaslužuje? Po nama, poklon-paket Ziaja Cupuacu idealan je za mame. Sadrži hidratantnu kristalnu kupku/gel za tuširanje i šećerni piling za tijelo. Ono što se, uz njegu i hidrataciju, krije u ovom poklon paketu su jedinstven miris i kremasta tekstura, a teško je ostati ravnodušan pri pogledu na bogatu pjenu koju stvara gel za tuširanje/kupka.

Proučite ponudu poklon-paketa i odabranih igračaka na www.dm.hr od 10. prosinca u prodavaonicama dm-a i dm online shopu i uživajte u nadolazećim blagdanima.

 

Photo: dm.hr