Life&style

Pronašli smo jako fora set za čaj sa crveno-bijelim uzorkom u H&M Home. Vjerojatno ga nećemo kupiti...

  • H&M Home nam je jedno od naših omiljenih mjesta kada su u pitanju stvari za opremanje i dekoriranje doma
  • S dolaskom jeseni, provirili smo da vidimo što ima novi i pronašli preslatki set za čaj 
  • Ovaj set za čaj s crveno-bijelim prugicama sastoji se od čajnika i 4 šalice s tanjurićima, ali... Veliko "ali"...

Uživanje na plaži uz hladne ljetne koktele zamijenilo je guštanje na trosjedu pod toplom dekom uz šalicu toplog čaja ili kakaa. S novim godišnjim dobom došlo je i do promjene garderobe, kod nekih i frizure i makeupa, a neki vole nabaviti prigodne jesenske detalje za kuću koji će osvježiti interijer i uvesti ih u nove svakodnevne aktivnosti koje će učiniti ugodnijima. Poput ispijanja čaja...

 | Autor: H&M Home H&M Home

Ovaj H&M Home kompletu posuđa za čaj odmah nam je zapeo za oko, jer je jednostavno presladak. Riječ je o razigranom setu koji se sastoji od čajnika (koji neodoljivo podsjeća na cirkuski šator) te četiri šalice s odgovarajućim tanjurićima, sve je od porculana te s crveno-bijelim uzorkom. Tako je sladak, pomalo dječiji... jer i je!

Možda vas zanima Chia Cups u srcu Zagreba otvara dućan u kojem ćemo moći čak i popiti kavu ili čaj iz poznatih šalica Rubrika Life&style Life&style

Čajnik ima još i poklopac s crvenom kuglicom na vrhu, a visina mu je 7,5 cm dok je visina šalica je 5,4 cm, a promjer tanjurića 10 cm. I nažalost svih nas koji volimo, da tako kažemo, pomalo infantilne stvarčice za dom, riječ je o setu iz kolekcije H&M Home Toys!

Cijena ove igračke seta za čaj je 29.99 eura, a može se naručiti preko web shopa. A ako ti se iskreno sviđa, kao nama, evo još jednoga... Cijena je ista, mjesto je isto. Možda da ga kupimo pod izgovorom da je za dijete, pa same organiziramo čajanku za lutke?

 | Autor: H&M Home H&M Home

Photo: H&M Home

Komentari 0