Life&style

Pronašla je božićni poklon od dečka, a kad ga je otvorila na njemu je pisalo ime druge žene

  • Jedna djevojka neugodno se iznenadila kad je otkrila ono što je mislila da je poklon njenog dečka za nju
  • Na dijamantnoj ogrlici nije bilo njeno ime, već ime druge žene
  • No, je li sve kako se čini?

Kako nam je Božić sve bliže, mnogi od nas skrivaju darove za naše najdraže kako ih ne bi otkrili prije vremena, a nitko ne voli uništiti iznenađenje. No ono što je otkrila ova djevojka svakako nije bilo nešto što bi željeli saznati prije Božića. Mislila je da je pronašla božićni poklon od svojeg dečka, malu ružičastu kutijicu za nakit, koji je on sakrio u jednoj od ladica ormara. Kad je otvorila kutijicu, vidjela je da je to dijamantna ogrlica. No, nakon što ju je bolje pogledala, shvatila je da ime koje je bilo na ogrlici nije njeno, već pripada misterioznoj “Jocelyn”.

@novarosee

The math ain’t matching ##cheaters ##christmasgift ##PawlidayPics

♬ The Boy Is Mine - 90sbrandy
Možda vas zanima "Moj muž je skupe božićne poklone sinu dao tjednima prije Božića, jako sam se naživcirala zbog toga!" Rubrika Life&style Life&style

U videu objavljenom na TikTok profilu @novarosee, djevojka je napisala: “matematika ne štima” s hashtagom #cheaters. Dodala je i kako je “povraćala cijelu noć.” U komentarima su se ubrzo stvorile teorije kome bi ogrlica zapravo mogla pripadati. “Možda je za njegovu sestru ili za nekoga iz njegove obitelji.”, napisala je u komentarima jedna pratiteljica. Druge su pak imale malo zanimljivije ideje pa su joj predložile: “Daj ju njegovoj mami i reci da si ju pronašla u njegovoj sobi.”, dok je druga korisnica napisala “Nosi ju pred njim i vidi što će reći”.

@novarosee

Ohhh helll nooo ##cheater ##gotcaught  ##initialnecklace ##nails ##jewlery ##itscute

♬ I Hate U - SZA

No, kao i obično, pogotovo na društvenim mrežama, nije uvijek sve kako se čini. Djevojka koja je objavila video na kraju je ipak u komentarima napisala kako se radi o promoviranju njene nove kolekcije nakita s imenima i slovima, “Samo promoviramo naše nove ogrlice s imenima”, stoji u komentaru. Tako izgleda da je video ipak samo dio dobre ideje za promociju, što su pokazale i u drugim sličnim videima. Ili je to možda doista vrhunski izgovor njezinog dečka? 

Domagoj Knežević Možda vas zanima Rođendan, godišnjica, Božić – kako odabrati idealni poklon? Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
Photo: Shutterstock

Komentari 0