Life&style
Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi

Proljetni i ljetni trendovi obuće koje jedva čekamo nositi

Neodoljive pastelne boje u romantičnim modelima te povratak prirodi uz prirodne materijale bež i maslinastih boja ono su zbog čega jedva čekamo započeti kupovinu novih uzbudljivih modela obuće za nadolazeće proljeće i ljeto

Nakon niza mjeseci provedenih u trenirkama jedva smo dočekali toplije vrijeme i priliku za isprobavanje najnovijih trendova obuće. Od klasika od kojih ne odustajemo već sezonama, poput bijelih tenisica i loaferica za cjelodnevnu udobnost do salonki u trendi nijansama crvene i žute- trendovi obuće dugo nisu bili ovako uzbudljivi i zato vam donosimo pregled najzanimljivijih modela i  trendova koje jedva čekamo nositi ovog proljeća, a koje smo pronašli u Deichmann kolekciji za proljeće i ljeto 2021.

TENISICE - OD BIJELIH KLASIKA DO TRENDI BOJA

Bijele tenisice i ovog proljeća ostaju najpoželjniji modni dodatak i savršeno rješenje za sve odjevne kombinacije. Ipak, umjesto glomaznih potplata kojima smo gravitirali prethodnih sezona, one su sada elegantnije, ženstvenije uz dodatak zanimljivih naglasaka boje.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Osim bijele, tenisice ove godine potražite i u najtrendi proljetnim bojama- od onih pastelnih do tamnijih, vintage modela s naglascima žute i crvene.

NISKE CIPELE - NAJLJEPŠE ROMANTIČNE SANDALE I OBUĆA ZA SVAKU PRIGODU

Naš odabir niske obuće ovog ljeta su romantične sandale, natikače s prirodnim motivima te najudobnije loaferice. U Deichmann kolekciji proljeće/ljeto 2021 pronađite najtrendi odabire niske obuće ove sezone. Naglasak je na pastelnim bojama, ali i prirodnim, zemljanim kombinacijama koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju.

 | Autor: Deichmann Deichmann

POTPETICE - OD ELEGANTNIH SALONKI DO GLOMAZNIH SANDALA I PUNIH PETA         

Ovogodišnji trendovi usmjereni su na blok pete, a osim salonki, ove godine uživamo i u cipelama s punom petom te glomaznim sandalama- trendu koji smo obožavali i prošle godine.

Salonke u trendi crvenoj i žutoj, pastelne te sandale od prirodnih materijala, naš su odabir za elegantno ljeto!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Osim najtraženijih trendova obuće, Deichmannova ljetna kolekcija nudi i atraktivne, moderne torbe, a kupcima će posebno zanimljive biti torbice i dodaci iz nove kolekcije Kendall + Kylie.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Deichmann trgovine i ove godine pravo su mjesto za pronalazak najljepših modela obuće i torbi po najprihvatljivijim cijenama na tržištu. Zato razgledajte novu Deichmann kolekciju te proljeće i ljeto provedite u najtraženijim trendovima ove sezone! Kolekcija je dostupna u svim Deichmann trgovinama te putem weba na https://www.deichmann.com/HR/hr/shop

 

Photo: Deichmann