Life&style
Proljetne dane obilježit će ove trendi boje Proljetne dane obilježit će ove trendi boje Proljetne dane obilježit će ove trendi boje Proljetne dane obilježit će ove trendi boje Proljetne dane obilježit će ove trendi boje

Proljetne dane obilježit će ove trendi boje

  • Proljeće nam je donijelo pregršt uzbudljivih i veselih boja koje ćemo viđati po ulicama i na društvenim mrežama.
  • Poigrajte se različitim nijansama boja kod kombinacije outfita i modnih dodataka te prilikom izbora lakova i mobitela.
  • Samsung se pobrinuo da najnovija linija pametnih telefona iz Galaxy A serije bude – fashion, trendi i must have detalj ovoga proljeća.

Nakon duge zime, proljeće nam je donijelo pregršt uzbudljivih i veselih boja koje ćemo viđati po ulicama i na društvenim mrežama. Ovoga proljeća poigrajte se različitim nijansama boja kod kombinacije outfita i modnih dodataka te prilikom izbora lakova i mobitela. Izdvojili smo četiri boje koje ćemo rado nositi ove sezone u svim oblicima.

Svjetlo ljubičasta

Ova nijansa ljubičaste iznimno je popularna ove sezone, stoga ne čudi da je u sve većoj mjeri viđamo na Instagram feedu domaćih trendsetterica, blogerica i influencerica. Od odijela, blazera, suknji pa sve do noktiju, svjetlo ljubičasta nam je ultimativni favorit proljeća.

 | Autor: Samsung Samsung

Bijela

Bijela boja naš je omiljeni favorit za proljeće – lepršave haljine, jednostavni bijeli T-shirt ili mom jeans. Bijela boja, koliko god jednostavna bila, omogućuje nam da se njome poigramo u brojnim modnim kombinacijama.

 | Autor: @mimiermakeup @mimiermakeup

Plava

Iako se plava boja modno povezuje s hladnijim vremenom, i ovu boju možemo vrlo lako iskombinirati u svaki proljetni modni look. Posebno nam za oko zapinje nježna nijansa plave, koju volimo vidjeti na blazerima, plisiranim suknjama i cipelama.

 | Autor: Samsung Samsung

Crna

Elegantna, privlačna i uvijek u trendu. S odjećom i modnim komadima u crnoj boji nikada ne možete pogriješiti. Posebno ako odaberete svevremensku malu crnu haljinu.

 | Autor: Samsung Samsung

Poseban pečat našem stilu daje i naš pametni telefon. Budući da ga gotovo i ne ispuštamo iz ruku, jako je bitno da sve, počevši od dizajna, bude besprijekorno te da ističe našu osobnost. Samsung se pobrinuo da najnovija linija pametnih telefona iz A serije bude upravo takva – fashion, trendi i must have detalj ovoga proljeća. Novi Galaxy A52, A52 5G i A72 pametni telefoni dolaze u awesome nijansama crne, plave, svjetlo ljubičaste i bijele boje, stoga ih je uistinu lako kombinirati uz brojne odjevne kombinacije.

Uz sve to, ovi Samsung pametni telefoni su vodootporni, tako da s njima možemo bez ikakvih problema na bazen ili plažu. K tome, imaju bateriju koja može izdržati i do dva dana, a ne moramo ni naglašavati kakve fenomenalne fotografije mogu postići. Doslovno nam nije potrebna nikakva dodatna aplikacija za uređivanje, već fotografije možemo direktno objaviti na naš Instagram feed.

Dodatna pogodnost za sve koji imaju Galaxy A52, A52 5G i A72 pametne telefone je i Samsung Lounge program vjernosti. Unutar Samsung Members aplikacije na svom pametnom telefonu čekaju vas brojni sjajni popusti, ponude i iznenađenja. Benefite Samsung programa vjernosti moguće je koristiti i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

 

Photo: Samsung