Life&style

"Proljeće je..." Neveni u goste dolaze Luka Nižetić i Lana Jurčević, a tvoj omiljeni talk-show odsad ima drugi termin!

  • Pozor, svoj omiljeni internetski talk-show odsad možeš gledati u novom terminu, svakog utorka!
  • A sljedeće izdanje emisije 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'  nećeš željeti propustiti jer gostuju Luka Nižetić i Lana Jurčević
  • Show počinje u utorak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagram

 

Nemoj biti razočarana ako si prošli tjedan bila spremna na 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' - radije pozovi frendicu ili dragog na piće u prelijepu proljetnu večer, a svoj omiljeni talk-show moći ćeš od ovog tjedna gledati utorkom. Takose gledamo već danas.
Po komentarima gledatelja vidimo da je miss7 talk-show postao omiljena zabava, a razumijemo i zašto pošto su Neveni gostovala stvarno zanimljiva poznata lica i u potpuno drukčijem izdanju u kakvom ih nismo naviknuli gledati. Tako smo se zabavljali uz razgovore s Barbarom Kolar i Duškom Ćurlićem, Marijanom Batinić i Petrom Nižetić, Ninom Badrić i Ivanom Husar Mlinac, Bojanom Gregorić Vejzović i Enesom Vejzovićem te Goranom Bogdanom i Ivanom Roščić.   

 | Autor:

 | Autor:


Stvarno zanimljivo društvo, zar ne, a taj se niz nastavlja - danas će tako Nevena ugostiti pjevače Lanu Jurčević i Luku Nižetića, a to, s obzirom da je ovaj dvojac uvijek dobre volje, mora biti veselo. Ne znamo hoće li nam Luka otpjevati koji stih svog hita 'Proljeće je', ali znamo da će otkriti puno zanimljivih stvari. Vidimo se večeras na Facebooku miss7 u 20h. 

 | Autor: Show počinje u utorak u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari 0