Life&style

Projekt Plava knjiga ekskluzivno se počinje prikazivati na kanalu Epic Drama

  • Na kanalu Epic Drama od 19. rujna u 21 sat, počinje se prikazivati dramska hit serija Projekt Plava knjiga
  • Serija je nadahnuta stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva
  • Za seriju je zaslužan  Robert Zemeckis, dobitnik nagrada Oscar i Golden Globe

Nadolazeća jesen idealna je za početak, a ima li boljeg načina od gledanja novih serija. Ako još nisi pronašla nešto što ti je zaokupilo pažnju, onda imamo za tebe pravu poslasticu. Naime, radi se o novoj dramskoj hit seriji naziva ''Projekt Plava knjiga''. Za seriju je zaslužan i izvršni producent Robert Zemeckis koji stoji iza filmova ''Forrest Gump'', ''Povratak u budućnost'', ''Kontakt''.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Radnja je smještena u pozadinu hladnog rata i početka atomskog doba, a serija je nadahnuta stvarnim znanstvenim projektom Plava knjiga koji se bavio istraživanjem fenomena NLO-a po nalogu Američkog ratnog zrakoplovstva. U ovoj napetoj seriji vidjet ćemo potragu za istinom koja se skriva iza niza tajanstvenih viđanja izvanzemaljaca, Dr. Hynek, kojeg tumači Aidan Gillen, polako će shvatiti da se nalazi u središtu golemog i opasnog zataškavanja koje će njega i njegove najbliže dovesti u opasnost.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ne moraš biti dugo u iščekivanju zato što ju već od 19. rujna, ekskluzivno možeš gledati na kanalu Epic Drama  u 21 sat.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0