Life&style
Nestašica krem sira za cheesecake

Proizvođač krem sira nudi "odštetu" od 130 kuna ako ovih blagdana ne pripremiš cheesecake

  • Ljubitelji cheesecakea, proizvođač Philadelphia krem sira koji se često koristi za pripremu tog kolača ima posebnu ponudu za vas
  • Ako odustaneš od pripreme torte od sira za ove blagdane, Kraft Heinz pobećava da ćeš dobiti 130 kuna
  • Kupci mogu početi s rezervacijama za sudjelovanje u ovoj akciju danas, u petak od 12 sati

Kraft, vlasnik Philadelphia Cream Cheesea, nudi 20 dolara (oko 130 kuna) kupcima koji ove godine ostanu bez popularne poslastice dok tvrtka radi na reješavanju problema s manjkom njihovog popularnog krem sira. Kako bi sudjelovali, kupci moraju izvršiti rezervaciju na spreadthefeeling.com u petak i subotu nakon podneva. Tvrtka kaže da će 10.000 rezervacija biti dostupno u petak, a 8.000 u subotu po principu „najbrži prst“. 

Nakon potvrde, kupci mogu kupiti bilo koji desert za bilo koji iznos te mogu dostaviti račun od petka (17. prosinca) do Badnje večeri. Potvrda se tada može koristiti između 28. prosinca i 4. siječnja za iskorištavanje digitalne nagrade od 20 dolara.

Izašao je Toblerone Cheesecake: Ukusna torta od sira prelivena najfinijom Toblerone čokoladom!

Osim kampanje „Spread the Feeling“, direktor marketinga Philadelphije Basak Oguz rekao je za CNN da tvrtka „ulaže milijune dolara u Philadelphia krem sir“ kako bi održala korak s potražnjom.

Tvrtka je također privremeno zaustavila proizvodnju „vrlo ograničenog broja“ Philadelphia proizvoda, kaže Oguz. Ranije ovog mjeseca, Jenna Thornton, glasnogovornica Kraft Heinza, rekla je za New York Times da će tvrtka isporučiti 35% više proizvoda nego prošle godine.

Greške kod spravljanja cheesecakea Možda vas zanima Ove 3 pogreške lako se potkradu kad pripremamo kolač od sira. Nauči ih izbjeći Rubrika Life&style Life&style

„I dalje bilježimo povećanu i trajnu potražnju u brojnim kategorijama u kojima se natječemo“, izjavila je Thornton. „Kako sve više ljudi i dalje doručkuje kod kuće i koristi krem sir kao sastojak lakih deserta, očekujemo da će se ovaj trend nastaviti.“

Joseph Yemma, vlasnik njujorškog distributera peciva F&H Dairies, rekao je: „Ne nazire se kraj. Nikad nisam ostao bez krem sira već 30 godina“, rekao je za Times.

 | Autor: Philadelphia Philadelphia

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    cheescake za blagdane no way