Life&style

Proizvedeni su najmanji kondomi na svijetu, evo koje su veličine

Ni najgorem neprijatelju ne želimo da ih zatreba, ali dobro je znati da postoje...

Odgovarajuća veličina kondoma nužna je za njegovu ispravnu upotrebu, a upravo to je golem problem za sve muškarce s premalim (ili prevelikim!) penisom. Toga su bili svjesni u tvrtci TheyFit (u slobodnom prijevodu - Oni pristaju) pa su kreirali kondome za najmanje penise na svijetu. Dosada gotovo nepoznata tvrtka sada se, čini se, poprilično proslavila. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR They Fit, oko 60 kn

Kondomi u veličini E55, najmanji kondomi na svijetu, dugački su 125 mm i široki 45 mm. Osim ove veličine, dostupni su u drugih različitih dužina i širinaa koje se mogu kombinirati (upišeš na njihovu stranicu dimenzije, pa kreiraš kondom baš po svojoj mjeri). Dakle, sve kombinacije dolaze u obzir. Cijena ovih kondoma kreće se oko 60 kuna, a u pakiranju dolazi čak 6 komada. 

Možda vas zanima Znaš li za ovo? Naljepnica za penis kao kontracepcija Rubrika Love&Sex Love&Sex

U videu koji se pojavio na YouTubeu odabir kondoma uspoređuje se s odabirom savršenih cipela i, moramo ti priznati, jako je simpatičan. They Fit kondome možeš naručiti na njihovoj stranici. Za sve one koji u procesu žele ostati anonimni, i to se može riješiti te možeš naručiti i pakiranje bez logotipa tvrtke. Osim toga, ovaj kondom možeš naručiti i kao poklon za drugu osobu. Ipak promisli prije nego ga nekome pokloniš za Božić, ali nikad se ne zna što čovjeku može zatrebati...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0