Life&style
Produžene prijave za dm žensku utrku! Još se stignete prijaviti i podržati obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice Produžene prijave za dm žensku utrku! Još se stignete prijaviti i podržati obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice

Produžene prijave za dm žensku utrku! Još se stignete prijaviti i podržati obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice

Prijave za sudjelovanje u prvoj virtualnoj dm ženskoj utrci trajat će sve do 20. lipnja, kako bi i oni koji su skloni „last-minute“ odlukama mogli učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i za zajednicu. dm ženska utrka ove godine trči se u cijeloj Hrvatskoj tijekom perioda od 14. do 20. lipnja, a ono što ovogodišnju utrku čini zaista posebnom je što njezin cilj nije pronaći najbržu ženu u Hrvatskoj. Cilj je potaknuti što više žena da krenu stopama aktivnog života i ujedno pomognu obnovu Odjela pedijatrije Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku. Za svaki kilometar koji pretrčite u periodu unutar odabrane dionice, dm će donirati 10 kuna za obnovu Odjela pedijatrije.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Na dm žensku utrku možete se prijaviti do 20. lipnja na www.ticketing.com.hr/. Kotizacija za utrku iznosi 100,00 kuna, a uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera te kuponom za ostvarivanje 25x više bodova na ukupnu kupnju. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Kako biste lakše ostvarili svoj cilj i doprinijeli cilju utrke, od 14. do 20. lipnja možete trčati koliko god puta želite i gdje god želite. Ono što je važno jest da zabilježite svaku dionicu koju ste otrčali u periodu trajanja utrke i prijavite rezultate. Kako biste donirali svoje kilometre, zabilježite ih jednom od aplikacija za trčanje te u razdoblju od 14. do 20. lipnja prijavite rezultate trčanja na e-mail dmzenskautrka@ticketing.com.hr. U sklopu prijave rezultata potrebno je poslati fotografiju odnosno screenshot zaslona aplikacije s rezultatima uz ime i prezime, datum, vrijeme, broj pretrčanih kilometara te pretrčane rute (GPX). Rezultate je potrebno poslati s iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave na utrku.

Više informacija o prvoj virtualnoj dm ženskoj utrci možete pronaći na internetskoj stranici www.dm.hr, a za sve novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

Photo: dm.hr