Life&style

Pročitaj pravila natječaja "Vodimo te na Šri Lanku"

Od 13. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. godine imaš priliku odgovoriti na nagradno pitanje i osvojiti putovanje na Šri Lanku za dvoje.

ORGANIZATOR

Natječaj "Vodimo te na Šri Lanku" raspisuje 24sata d.o.o (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obaveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se od natjecatelja traži da budu fanovi miss7 Facebook stranice i da najkreativnije odgovore na pitanje: 'Kako biste nekom u Sri Lanki opisali sto je miss7?', raspisuje se u svrhu promocije portala miss7, kao dio 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 13. prosinca 2017. do 6. siječnja 2017. godine. Od sudionika nagradnog natječaja traži se da u navedenom periodu budu fanovi Facebook stranice miss7 te da pošalju najkreativniji odgovor na nagradno pitanje.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

  • 1x 7 dana Šri Lanke za dvoje

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji su fanovi miss7 Facebook stranice, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 13. prosinca 2017. do 6. siječnja 2017. godine odgovore na nagradno pitanje. Slanjem odgovora i osobnih podataka: ime, prezime, e-mail, prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Na kraju ciklusa slijedi odabir najkreativnijeg odgovora na nagradno pitanje prema izboru Organizatora. Autor najboljeg odgovora bit će nagrađen prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na e-mail nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Photo: None

Komentari 0