Life&style

Prisjeti se igara iz djetinjstva i osvoji nagrade!

Memory je samo jedna od igara koje su nedvojbeno obilježile naše djetinjstvo. Jesi li i ti bila prava igračica? Ako jesi, ovo je prava prilika da dođeš u miss7 muzej prijateljstva i pokupiš cool nagrade!

Dosada si već čula da ovih dana svoja vrata otvara miss7 muzej prijateljstva, prvi muzej posvećen ženskim prijateljstvima. Ovaj muzej inspiriran je stotinama životnih priča stvarnih žena koje su, za vrijeme natječaja ''Neprocjenjivo za prijateljice'', pristizale na adresu našeg portala miss7. Potaknute pričama, osam hrvatskih umjetnica izradilo je sedam koncepata o raznim doživjajima i fazama prijateljstva. Ti i tvoja najbolja prijateljica, ali i sve tvoje frendice miss7 muzej prijateljstva možete posjetiti  od 15. studenog do 2. prosinca u prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara. Izložba je otvorena radnim danom do 20 sati, subotom do 17 sati, a nedjeljom do 14 sati. Ovo je zapravo sjajna prilika za zabavu jer u muzeju možete zaigrati igre i osvojiti nagrade koje su namjenjene tome da vas još više zbliže i povežu!  | Autor: miss7 miss7

Jedna od igara koje definitivno morate zaigrati je kultni memory. Naime, parovi kartica sastoje se od popularnih ''smajlića'' koji se se već dobrano ustoličili u svakodnevnu komunikaciju. Ti i tvoja frendica trebate zaigrati igru i pokušati spojiti smajliće u zadanom vremenu. Ako u tom podhvatu uspijete, na licu mjesta vam poklanjamo kupon za konzumaciju dvije kave u kafiću muzeja. Kava je naš simbol za socijalizaciju i zajedničko vrijeme, a te su stvari naprosto neprocjenjive. Osim toga, jedna od tema koncepata jest i prožimanje identiteta dviju bliskih prijateljica, a simbol te povezanosti je - otisak prsta. Naime, u našem muzeju nalazit će se uređaj koji skenira otisak prsta svake prijateljice te ih preklapa tako da svojim oblikom podsjećaju na srce. Otiske koje date šaljemo vam mailom, a svi posjetitelji koji su ulaznicu platili Mastercardom dobit će print otisaka u okviru. Predlažemo vam da ostavite otiske i kući ponesete ovu jedinstvenu uspomenu. 

 | Autor:

Da, naravno da za vas imamo i treću zabavnu igru. Naime, nekoliko uvodnih priča na prvom punktu izložbe nismo dovršili. Kraj priče ostavili smo otvorenim! Ti i tvoja frendice trebale biste pronaći kraj priča negdje u muzeju, u obliku ružičastog stampa. Pronađite stamp, fotografirajte ga i čeka vas Mastercard poklon paket na kraju izložbe! 

 | Autor:

Dakle, ako se samo malo potrudite (i usput nezaboravno provedete!) - frendica i ti pokupit ćete hrpu uspomena te nekoliko vrijednih nagrada. Da, mi smo jedni od onih s kojima se stvarno treba igrati. 

 

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0