Life&style
Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u

Pripremi se za kupovinu i zaradi popuste u dm-u

Priprema je pola posla – to je poznato svima, a dobra priprema za kupovinu uštedjet će vam vrijeme i novac. Lutanje između polica, kompulzivna kupnja, proizvodi koje ste zaboravili kupiti - ako ste ikada krenuli u kupovinu bez popisa, sigurno ste iskusili sve čari neplanirane kupovine.

Zato ćete u dm-u svakih 15 dana pronaći dodatni motiv za planiranje kupovine jer svaka dva tjedna, početkom i sredinom mjeseca možete aktivirati kupone za višestruke active beauty bodove koji vam donose super popuste u dm-u.

Na active beauty portalu svakog 1. i 16. u mjesecu provjerite ponudu kupona, aktivirajte one koje želite iskoristiti i – voilà, pola posla ste već napravili. Preostalo vam je samo da posjetite najbliži dm i kupnjom uz novu dm active beauty karticu zaradite višestruke bodove.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Od 1. do 15. veljače u dm-u tako ostvarujete 30 puta više bodova pri kupnji proizvoda omiljenih brendova Head&Shoulders, L'oreal Paris, Garnier, Airwick, Finish i Ariel te 25 puta više bodova na šampone i regeneratore Nivea.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Potpuni popis svih proizvoda za koje dobivate višestruke bodove provjerite na linku, a aktivirati ih možete na active beauty portalu. Nakon što se ulogirate s podacima s vaše nove dm active beauty kartice, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih. Prilikom sljedeće kupnje u dm-u, kuponi će vam donijeti višestruke bodove za proizvode koje ste aktivirali na portalu, a višestruki bodovi donose vam odlične popuste. Stanje bodova možete provjeriti u bilo kojem trenutku, također nakon što se ulogirate na active beauty portal.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0