Life&style

Pripreme za prvi dan škole bit će lakše uz veselo društvo u Arena Centru

Svi volimo taj osjećaj bezbrižnosti koje ljeto nosi sa sobom. No, Ljeto, kao i sve drugo u životu, ne traje vječno i jesen nam već sramežljivo pokazuje svoje lice. Znamo da povratak u grad i svakodnevnu rutinu nije lagan, ali jesen itekako ima svojih čari. Jesen simbolizira neke nove početke i novi svježi start. Možda je u pitanju novi posao? Upis na fakultet? Povratak u školske klupe? Novi stil života kojem se želite posvetiti? Jesen je pravo vrijeme za svježi start i zato joj se ove godine posebno veselimo i jedva čekamo da nam pokaže sve svoje boje i mogućnosti.

Sve postaje puno lakše ako ono što se mora, i ono što želimo obaviti, možemo obaviti na jednom mjestu. Arena Centar je idealna destinacija jer uz odličan shopping baš svega što vam treba za svježi start, nudi i druge, nimalo manje bitne, sadržaje. Jer, ako vas istraživanje ogromne ponude iz preko 200 trgovina umori, možete se opustiti u kinu, Food Courtu ili u nekom od mnogobrojnih kafića.

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Mališanima je ovo doba zasigurno najteže jer se promjene mogu činiti tako zastrašujućima. No pripreme za prvi dan Osnovne škole bez omiljene tete iz vrtića biti će lakše uz veselo društvo u Arena Centru.
Mali posjetitelji Arena Centra od proteklog vikenda mogu uživati na dječjem poligonu na 1.katu, a u igri školice, skakanju i dječjim izazovima će im se 10. i 11.9. pridružiti i animatori koji će organizirati prave male sportske igre. Svoje malo starije klince povedite 10.9. na druženje s TikTokerima. 

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

No, i veliki i mali, i oni koji se vesele promjenama, i oni koji te promjene smatraju nužnim zlom, ama baš svi mi imamo nešto zajedničko – volimo poklone! Od 8.9. do 18.9. kada u Arena Centru zazvoni školsko zvono, vrijeme je za mali predah od shoppinga i školski odmor! Kada začujete zvono, svratite do učionice uz info pult Arena Centra, pokažite račun od najmanje 300kn (39.82€) iz bilo koje trgovine Arena Centra i Arena Parka i zavrtite kolo sreće na kojem je svako polje dobitno. Nemojte propustiti školski odmor i dobro slušajte zvono jer je broj nagrada po satu ograničen.

Ovih dana posjetite Arena Centar i pronađite baš sve za baš sve bezbrižne povratke.

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

O Arena Centru:
Arena Centar je već duže od desetljeća nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. S više od 200 trgovina dominantan je centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, te najbolji centar zabave uz kino i kasino. Vrhunski brandovi, kafići s vanjskim terasama te restorani sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar. 
Arena Park, retail park s 9 trgovina i kafićem, smješten kod zapadnog ulaza u Arena Centar. 
NEPI Rockcastle grupacija, vlasnik je Arena Centra te još 53 nekretnine u 9 zemalja jugoistočne Europe.

Photo: Arena Centar