Life&style

Princeza Kate je izliječena od raka: sretnu je vijest podijelila u dirljivom videu

  • Princeza Kate upravo je obznanila da je u potpunosti izliječena od raka 
  • Sretnu je vijest podijelila u dirljivom videu na službenom Instagram profilu 
  • U videu su prikazani obiteljski trenuci između nje, princa Williama i njihovo troje djece koji su joj bili najveća podrška tijekom ove teške borbe 

Princeza od Walesa, Kate Middleton, upravo je na službenom Instagram profilu obznanila da je u potpunosti izliječena od raka. Sretnu je vijest podijelila u dirljivom videu u kojemu možemo vidjeti prekrasne i opuštene obiteljske trenutke s princem Williamom i njihovo troje djece - princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom. 

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu opisati kakvo je olakšanje napokon završiti kemoterapiju. Posljednjih je devet mjeseci bilo nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život, kako znate, se može promijeniti u trenu i moramo znati pronaći način kako navigirati u ovim nemirnim vodama i nepoznatim putevima", započela je Kate.

"Put izlječenja raka je kompleksan, strašan i nepredvidljiv za sve, osobito za one nama najbliže. S poniznošću, ono vas izravno suočava i s vlastitim ranjivostima o kakvima nikada niste niti razmišljali, a s time dolazi i nova perspektiva o svemu", poručila je. 

Princeza je dodala i kako je posljednjih nekoliko mjeseci nju i Williama podsjetilo na to da budu zahvalni na jednostavnim, ali važnim stvarima u životu koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo. Osobito na onu da volimo i budemo voljeni. Pri kraju svoje izjave je i poručila kako su nevjerojatno zahvalni na podršci i ljubavi koju su primili sa svih strana te da ih je to održalo prizemnima. Kada je riječ o povratku na službene dužnosti, rekla je kako će raditi male korake i postepeno se pojavljivati na više njih. 

"Za sve one koji nastavljaju svoju borbu s rakom - uz vas sam, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame će doći svjetlost i neka ta svjetlost sja snažno", poručila je princeza. 

Photo: Instagram @princeandprincessofwales

Komentari 0