Life&style
Princ Charles

Prije Diane i Camille, princ Charles predložio je brak ženi koja ga je odbila - pogledaj kako je izgledala

  • Ljubavni život princa Charlesa prilično je poznat javnosti, ali ipak jedna informacija se provukla ispod radara
  • Naime, 1977. godine, prije Diane i Camille, princ Charles zaprosio je daleku rođakinju Amandu Knatchbull
  • Pema dokumentarcu ‘The Royal House of Windsor’, Amanda  se odbila udati za princa, a izvori smatraju da znaju i razlog

Ljubavna priča o princu Charlesu i Diani odvijala se pred očima javnosti i mnogi su upoznati s usponima i padovima te naposljetku i krajem ovog odnosa. Princ je nakon Dianine smrti oženio svoju dugogodišnju ljubav Camillu Parker-Bowles, No, jesi li znala da je prijestolonasljednik prije odnosa s bilo kojom od ove dvije dame brak predložio drugoj ženi – Amandi Knatchbull?

Možda vas zanima Princeza Diana iskreno je voljela samo jednog muškarca - i on je poginuo u sumnjivoj prometnoj nesreći Rubrika Stars Stars

Međutim, Amanda nije bila zainteresirana za princa na taj način. Informacija o prvom ljubavnom porazu princa Charlesa otkrila se u dokumentarnom film na Channel 4 pod nazivom ‘The Royal House of Windsor’. U dokumentarcu se tvrdi da je Charlesov ‘počasni djed’ Lord Mountbatten (zapravo je bio njegov praujak) pokušao povezati princa sa svojom unukom Amandom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@royalsaddicted)

Amanda je bila devet godina mlađa od princa Charlesa i unatoč tome što mu je bila rođakinja, smatrala se savršenom kandidatkinjom za brak s prijestolonasljednikom. 

Bliska prijateljica princeze Diane: Nije voljela Dodija, a namjeravala se preseliti u SAD s tajnom ljubavi

"Mountbatten je godinama potajno radio na tome da Amandu postavi za buduću kraljicu", objasnio je narator dokumentarca. 

Iako se činilo kako je ljubav između Amande i Charlesa suđena, ona se ipak nije realizirala. Prema dokumentarcu, veliko pitanje sin kraljice Elizabete II. postavio je Amandi tijekom prazničkog putovanja na Karibe 1977. godine. Amanda ga je odbila, a prema izvorima dvoje daljnjih rođaka zapravo je bilo vrlo blisko – bili su poput brata i sestre.

Nedugo nakon što je prvi pokušaj sklapanja braka propao, princ Charles počeo je udvarati Lady Diani Spencer koja se naposljetku za njega udala 1981. Godine. Razveli su 1996., a Charles se kasnije oženio Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla, 2005 godine.

U međuvremenu, Amanda se 1987. udala za autora Charlesa Vincenta Ellingwortha, a par ima troje zajedničke djece.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0