Life&style

Prijavi se! Čeka te besplatan smještaj i 900 eura džeparca u talijanskom gradiću!

Kreativni tim Airbnb-a pozvao je sve zainteresirane da čak 3 mjeseca dokoličare i uživaju u romantičnom mjestašcu Grottole

Toliko je prekrasnih i neistraženih mjesta na svijetu koje ćeš rijetko naći u ponudi turističkih agencija.U njih spada i gradić Grottole, malo mjesto u turistički neistraženoj Basilicati na jugu Italije. A gradiću kronično nedostaje stanovnika tako da su odlučili ponuditi ljudima da tamo BESPLATNO provedu čak 3 mjeseca!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Gradić Grottole uvršten je na UNESCO-ov popis kulturne baštine,  a čelni ljudi organizacije su iskazali zabrinutost zbog smanjivanja stanovništva u tom pitoresknom gradiću. Zato je Airbnb, platforma za iznajmljivanje stanova turistima, odlučila pripomoći Grottoleu. Iako ni inače cijene na Airbnb-u ni inače nisu visoke, nikad do sad prilika nije bila ovako povoljna. Naime, Airbnb je postavio javni natječaj u kojem traže 4 osobe koje će tri mjeseca živjeti besplatno u toj predivnoj prirodi, u kući i to uz dodatnu naknadu!

Prvi mjesec će 4 sretnika učiti o povijesti i kulturnoj baštini grada, sudjelovati u događajima gradića Grottole, te će volontirati nevladinoj organizaciji Wonder Grottole, kojoj je cilj revitalizirati centar grada i popuniti 629 praznih domova. Četiri odabrana sretnika neće biti bez novca - osim besplatnog smještaja u kući svaki će dobiti i 900 eura džeparca!

Ovoj avanturi se možeš pridružiti još danas!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0