Life&style
Pridružite se projektu - Pink Ribbon Kupnjom označenih proizvoda u dm-u podržite rad udruge P.I.N.K. - life Pridružite se projektu - Pink Ribbon Kupnjom označenih proizvoda u dm-u podržite rad udruge P.I.N.K. - life

Pridružite se projektu - Pink Ribbon Kupnjom označenih proizvoda u dm-u podržite rad udruge P.I.N.K. - life

Čak 2800 žena godišnje pronađe zlokobnu kvržicu tijekom samopregleda ili redovitih preventivnih pregleda. I to samo u Hrvatskoj. Radi se o najčešće dijagnosticiranom zloćudnom tumoru kod žena u Hrvatskoj i zato u listopadu, međunarodnom mjesecu borbe protiv raka dojke, razgovaramo o prevenciji i pravodobnoj reakciji. Zašto je tako važno razgovarati o raku dojke? Zato što je on izlječiv u 98 posto slučajeva ako se otkrije na vrijeme.

Pozivamo vas da i ove godine budete dio projekta Pink Ribbon čiji je cilj prikupljanje sredstava za kupnju opreme za zdravstvene ustanove u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije žena koje su oboljele od raka dojke te podrška radu udruge P.I.N.K. – life. U prodavaonicama dm-a i dm online shopu pronađite posebno označene proizvode čijom kupnjom možete napraviti dobro djelo.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Za svaku kupnju dezodoransa, deo roll on-ova, deo stickova bez aluminijskih soli brendova alverde, Balea, Melem, Biobaza, CL, Bionsen, Immortella, Lavera, L'Angelica, proizvoda za njegu La Piel i Nacomi te prigodnih narukvica Bisou by Borboleta, dm će donirati 1 kunu udruzi P.I.N.K. - life.

Projektom Pink Ribbon nastavlja se donacija namijenjena za KBC Zagreb - Kliniku za ženske bolesti i porode (Petrova), kao i uspješan niz drugih donacija koje je Udruga već osigurala KBC-u Zagreb, Općoj bolnici Dubrovnik, KBC- Rebro, KB-u Zadar te KBC-u Sestre Milosrdnice.

Potražite i vi označene proizvode u dm-u i na dm online shopu i učinite malu gestu koja život znači i ne zaboravite: briga o vlastitom zdravlju najvažnija je stvar koju možete napraviti za sebe i svoje najbliže. Zato, redovito obavljajte samopreglede, otiđite na preventivne preglede i potaknite svoje majke, kćeri, sestre i prijateljice da naprave isto!

Photo: dm.hr