Life&style
Pridružite se Pokretu pravih frajera! dm u studenom daruje muškarce koji brinu o sebi Pridružite se Pokretu pravih frajera! dm u studenom daruje muškarce koji brinu o sebi Pridružite se Pokretu pravih frajera! dm u studenom daruje muškarce koji brinu o sebi

Pridružite se Pokretu pravih frajera! dm u studenom daruje muškarce koji brinu o sebi

Što čini pravog frajera? Sigurni smo da imate vlastitu definiciju i ključne osobine, a isto tako smo sigurni da se ta definicija promijenila barem jednom tijekom vašeg života. Prije desetak godina, za neke od nas je pravi frajer bio tip koji preuzima inicijativu, koji zna što hoće. Danas je to lik koji za ruku drži dvogodišnjaka, a istovremeno fura desetomjesečnu bebu u klokanici i iskreni osmijeh na licu. A još kad vidimo frajera da stavlja sušiti veš. Uf.

Ali bez obzira na vašu osobnu definiciju „pravog frajera“, jedna stvar se ne mijenja. Svaki pravi frajer mora brinuti, ne samo o svojim najbližima već i o sebi. Sve druge ključne osobine trebale bi proizlaziti iz ove osnovne. Zato je studeni, poznatiji kao Movember, mjesec u kojem se posebno posvećujemo muškom zdravlju i prevenciji bolesti koje mogu pogoditi naše frajere.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Uzmite svog frajera za ruku, odvedite ga u shopping u dm-u. Kupite mu 4 ili više proizvoda za mušku njegu i na poklon će dobiti brkatu majicu #pokretpravihfrajera koja će ga podsjećati da su samokontrola i preventivni pregledi ključni za njegovo zdravlje.

Uz to, oboje možete podržati dm-ovu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Kako točno? Posjetite dm-ovu web stranicu već danas!

Uz majicu koju ovog studenog nose pravi frajeri, muškarci koji brinu o sebi, dm pri kupnji proizvoda za mušku njegu u prodavaonicama poklanja 30x više bodova uz aktivaciju eKupona, dok pri kupnji proizvoda za mušku njegu u dm online shopu automatski ostvarujete 30x više bodova.

Dragi naši frajeri, brinite o sebi i o svom zdravlju jer tako brinete i o svojim najbližima.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Photo: dm.hr