Life&style

Pridružite se borbi protiv raka dojke

U ožujku se tradicionalno obilježava Dan narcisa cvijeta koji predstavlja nadu za sve oboljele od raka. U Hrvatskoj, statistički podaci govore kako svaka deseta žena oboli od raka dojke, koji je, ako se otkrije na vrijeme, izlječiv u 98 posto slučajeva. Zato je dm, u suradnji s udrugom P.I.N.K. – life, ponovo odlučio dati svoj doprinos borbi protiv raka dojke.

Tijekom cijelog ožujka kupnjom u dm-u i dm online shopu sebi možete osigurati njegovanu i nježnu kožu, a udruzi P.I.N.K life sredstva potrebna za nastavak rada i kupnju aparata za ultrazvuk koji je ključan u ranom otkrivanju raka dojke.

Kampanji se možete pridružiti kupnjom označenih proizvoda Nacomi i Biobaza PINK SPIRIT te privjeska Hippy Garden jer od svakog prodanog proizvoda dm donira kunu udruzi P.I.N.K. – life.

dm i partneri su upravo uz pomoć kupaca dm-a do sada udruzi P.I.N.K. life predali tri donacije ukupne vrijednosti veće od 140.000 kuna. Suradnja udruge i dm-a omogućila je Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici te je osigurana kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb.

Photo: dm.hr