Life&style

Pridružite nam se na dm ženskoj utrci gdje vas čekaju zabava, zdravlje i zajedništvo

Jeste li spremni za nezaboravan dan ispunjen dobrom zabavom i sportom? Ako ste ikada tražili savršenu priliku za aktivan izlazak s obitelji i prijateljicama, imamo sjajne vijesti za vas! U subotu 15. lipnja na Jarunu će se održati trinaesta dm ženska utrka - idealna prilika da se pokrenete i uživate u sportskom danu koji je dm pripremio upravo za vas.

Program za cijelu obitelj

Utrka se otvara u 16:00, a dm je za sve uzraste pripremio bogat sportski i zabavni sadržaj, uključujući i zajedničko gledanje prvog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u nogometu. Dakle, ne samo da ćete moći trčati, već ćete i zajedno s obitelji i prijateljima bodriti naše Vatrene!

  • 16:00 otvorenje dm ženske utrke
  • 16:15 nastup zbora Zagrepčanke i dečki
  • 16:45 zagrijavanje za dm dječju utrku
  • 17:00 dječja utrka (3 - 6 godina)
  • 17:30 dječja utrka (7 - 11 godina)
  • 17:45 navijanje uz ANTE CASH X NERED
  • 18:00 zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Španjolska
  • 18:45 zagrijavanje za dm žensku utrku s Marijem Mlinarićem
  • 19:00 rekreativna dm ženska utrka
  • 19:30 profesionalna dm ženska utrka
  • 20:30 glazbeni nastup Andrea Jelonjić

Kako sudjelovati

Ulaznice za dm žensku utrku možete kupiti u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu do 14. lipnja ili na dan utrke na Jarunu. Cijena ulaznice za profesionalnu utrku je 15 eura, za rekreativnu 10 eura, a za dječju utrku 5 eura.

Sudjelovanjem u dm ženskoj utrci i ove godine podržavate plemeniti cilj. Naime, za svaku kupljenu ulaznicu, dm će donirati dva pakiranja higijenskih uložaka za 14 osnovnih i srednjih škola koje su se prijavile na natječaj {ZAJEDNO} za bolje sutra.

Pripreme za utrku

Ako slučajno mislite da niste dovoljno spremni za utrku, još uvijek stignete ući u formu! Pridružite se pripremama za dm žensku utrku, koje se održavaju radnim danom od 18 do 20 sati na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu. S punim povjerenjem prepustite se Mariju Mlinariću, uz kojeg ćete biti i više nego spremni krenuti u trkaču avanturu. Uz to, pripremati se možete i kod kuće jer se subotom i nedjeljom treninzi održavaju online, na dm-ovim profilima na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.

Vidimo se na Jarunu!

Ne zaboravite, redovita tjelesna aktivnost ključna je za održavanje zdravlja i dobrobiti, a dm ženska utrka je savršen način da započnete ili nastavite svoju fitnes avanturu. Bilo da ste iskusna trkačica ili tek početnica, ovaj događaj je prilagođen svim razinama spremnosti. Zgrabite svoje prijateljice i tenisice te nam se pridružite na dm ženskoj utrci - trčite, zabavite se i podržite plemeniti cilj!

Photo: dm

Komentari 0