Life&style

Pridruži se poznatoj beauty blogerici Dia Mari u dm-u i otkrij prednosti prirodne kozmetike

Pozivamo te na druženje s popularnom Dia Marom čije beauty preporuke prati više od stotinu tisuća pratitelja

Često razmišljaš o sastavu preparata koje nanosiš na kožu, a koji dospiju u tvoj organizam? Istražuješ li pritom deklaracije proizvoda, brand koji ga proizvodi i (potencijalno) štetne sastojke tog proizvoda?

Ako je tvoj odgovor na ova pitanja potvrdan ili želiš naučiti više o tome kako kupovati osviješteno, tada za tebe imamo neodoljivu ponudu kojom možeš začiniti svoje poslijepodne. Marina Spasojević, blogerica koja se krije iza utjecajnog Instagram profila diamaramakeup, a čije beauty preporuke vjerno prati više od stotinu tisuća pratitelja na Instagramu posjetit će prodavaonice dm-a u Zagrebu i Splitu prema rasporedu:

  • Zagreb: petak, 17.1.2019. u 18 sati, prodavaonica dm-a u City Centeru one East
  • Split: subota, 18.1.2019. u 17 sati, prodavaonica dm-a u City Centeru one Split

Svoju ljubav prema prirodnim sastojcima Dia Mara naslijedila je od bake, a potom je vlastitim iskustvom, istražujući i eksperimentirajući s mnogim kozmetičkim proizvodima stekla vrijedne uvide – koje svakodnevno dijeli na Instagramu. Kreme sa smiljem i eterična ulja tako su među njezinim must-have proizvodima, a koje ostale proizvode voli, kako ih bira te koje sastojke izbjegava, možeš otkriti u dm-u.

Marina će ti otkriti i svoje omiljene proizvode iz dm-a koji veliku pažnju pridaje razvoju asortimana prirodne kozmetike. Među njima su i proizvodi dm-ove marke prirodne kozmetike alverde u čijoj se proizvodnji štede vrijedni resursi našeg planeta, a čiji proizvodi sadrže 100 % prirodne sastojke bez sintetičkih mirisa, bojila i konzervansa.

Više novosti iz dm-a možeš saznati na dm-ovoj internetskoj, Facebook i Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0