Life&style

Preuzmite novu aplikaciju dm active beauty i ostvarite 10x više bodova

Nova aplikacija dm active beauty ostvarivanje višestrukih bodova u dm-u čini jednostavnijim i bržim nego ikada. Uz to, svim korisnicima nove aplikacije dm poklanja 10x više bodova na ukupnu kupnju do kraja listopada. Složit ćete se da je samo to dobar razlog da među prvima zavirite u digitalni svijet programa dm active beauty koji će vam od sada biti dostupan uvijek i svugdje.

Preuzimanje aplikacije i registracija

Svoju novu aplikaciju možete preuzeti na AppStoreu ili u Google Playu, a početi je možete koristiti odmah nakon registracije. Na svom pametnom telefonu pronađite tamno plavu ikonu s bijelim kružićima i spremni ste. Registrirajte se skeniranjem kartice ili na isti način na koji ste se prijavljivali u svoj profil na portalu dm active beauty.

Digitalna kartica dm active beauty

Nakon registracije, aplikacija će automatski kreirati digitalnu karticu s kojom bezbrižno možete nastaviti prikupljati bodove i mijenjati ih za super uštede. Gdje god ide vaš pametni telefon, ide i kartica programa dm active beauty.

dm active beauty svijet na dlanu

Uz novu aplikaciju u svako vrijeme ćete brzo i jednostavno moći provjeriti bodovno stanje, aktivirati eKupone i provjeriti sve aktualne promocije. Prolistajte dm katalog i opustite se uz najnovije izdanje active beauty časopisa. Na popis za kupnju u aplikaciji odmah zabilježite sve što vam treba i što želite kupiti u dm-u i uživajte u super uštedama koje vam donosi program dm active beauty.

Kupon dobrodošlice

Nakon registracije i pokretanja nove aplikacije odmah će vam se pojaviti i kupon dobrodošlice za ostvarivanje 10x više bodova na ukupnu kupnju. Svakako pripazite da ga aktivirate prije prve sljedeće velike kupnje u dm-u u listopadu jer kupon vrijedi do 31.10.

Više informacija o novoj aplikaciji potražite na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr, a sve novosti iz dm-a pratite na Facebooku i Instagramu.

 

Photo: dm.hr