Life&style

Prestižni festival stiže u Opatiju: Najbolje od najboljeg iz svijeta koktela na najljepšoj terasi

  • Terasa hotela Kvarner u Opatiji krajem svibnja ugostit će prvi Imperial Spirits Festival
  • U ugodnoj i opuštenoj atmosferi svoje signature koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brandova pića
  • "Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela", poručili su organizatori festivala

Najljepša terasa na Jadranu posljednji vikend u svibnju postat će oaza vrhunske zabave. Liburnia Hotels & Villas u bajkovitu Opatiju, u hotel Kvarner 26. i 27. svibnja, dovodi prestižni festival koktela - prvi Imperial Spirits Festival. Riječ je o festivalu koji spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najfinijih žestokih pića te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske i regije koji će predstaviti nove trendove u industriji uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. 

 | Autor: Promo Promo

Posjetitelje očekuje bogat zabavni i glazbeni program. Dok se na pozornici budu izmjenjivali DJ-i i live izvođači, svoje signature koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brandova pića. Sva kušana pića biti će dostupna za kupovinu u festivalskoj trgovini. Uz to, na čarobnoj terasi hotela Kvarner se sprema i prava gastro-poezija.

Možda vas zanima Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar ima novu liniju koktela koju potpisuje Master Kishoni Rubrika Life&style Life&style

U gastro zoni posjetitelji će pronaći širok izbor delicija kako iz lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Dok će se preko dana uživati uz dobru glazbu, vrhunske specijalitete i opuštajući zvuk valova, večer je rezervirana za nezaboravni after party. 

 | Autor: Promo Promo

"Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti najveći hit ovog ljeta. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo”, poručili su organizatori. Uz Liburnia Hotels & Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznati i visoko posjećeni Liquid Market. 

 | Autor: Promo Promo

Festivalska ulaznica uključuje neograničeno kušanje koktela te ulaz na after party, a moguće je birati između dnevne i festivalske ulaznice. Za sve one koji žele cijeli vikend uživati na Kvarneru u ponudi su paketi koji uključuju i smještaj u predivnim hotelima Liburnia Hotels & Villas. 

Više informacija o ponudi smještaja, ulaznicama za festival i programu mogu se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Wednesday Adams koktel Možda vas zanima Wednesday Addams Quad koktel postao je viralni hit, evo kako ga lako pripremiti kod kuće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @milagroup_miami

Komentari 0