Life&style
Prepustite se neodoljivom zovu prirode uz NIVEA Naturally Good gelove za tuširanje Prepustite se neodoljivom zovu prirode uz NIVEA Naturally Good gelove za tuširanje Prepustite se neodoljivom zovu prirode uz NIVEA Naturally Good gelove za tuširanje

Prepustite se neodoljivom zovu prirode uz NIVEA Naturally Good gelove za tuširanje

Danas, sve više nas se trudi živjeti u skladu s prirodom. Boravak na svježem zraku, svakodnevno korištenje prirodnih materijala umjesto plastike, odvajanje otpada, zdrava prehrana te proizvodi za njegu kojima nastojimo pomoći našem tijelu da poštuje održivi način života, samo su neki od načina koji nam pomažu da se zbližimo s prirodom.

NIVEA će vam ponovno pomoći u tome. Ako želite istovremeno smanjiti svoj ekološki otisak te učiniti nešto dobro za svoju kožu i planet tu su Naturally Good gelovi za tuširanje s čarobnim mirisom cvijeta divlje ruže i pamuka.

 | Autor: Nivea Nivea

Uz NIVEA Naturally Good cvijet divlje ruže i pamuka uljne gelove za tuširanje osjetite pravi zagrljaj prirode. Zahvaljujući biorazgradivoj veganskoj formuli koja sadrži čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla dobri su i za vašu kožu i za okoliš, a posebnu poslasticu za zdravu i njegovanu kožu predstavlja sastojak bio arganovog ulja.

 | Autor: Nivea Nivea

Koristeći NIVEA Naturally good gelove za tuširanje bit ćemo korak bliže prirodi ne samo zahvaljujući njihovim sastavu već i pakiranju, naime, dostupni su u bočicama od 97 % reciklirane plastike te ne sadrže mikroplastiku, parabene i ostale štetne sastojke!

Za one željne pustolovine savršen odabir bit će NIVEA Naturally Good cvijet divlje ruže gel za tuširanje, dok će nježnije duše uživati u umirujućem mirisu pamuka uz NIVEA Naturally good cvijet pamuka gel za tuširanje.

  • Pogodan za suhu i osjetljivu kožu.
  • Sadrži 98 % sastojaka prirodnog porijekla.
  • Obogaćeno bio arganovim uljem.
  • Bez mikroplastike, parabena i ostalih štetnih sastojaka.
  • Bočica od 97 % reciklirane plastike.

Što kažete na NIVEA Naturally Good pakete iznenađenja pune odličnih proizvoda za lice i tijelo?

Od njih vas dijeli samo zabavan kviz nadahnut prirodom. Brzo si osigurajte jedinstvene nagrade!

SUDJELUJTE klikom na link u nastavku: https://bit.ly/3abZOc9

Photo: Nivea