Life&style

Preporučujemo: 4 HOT serije

Svi obožavamo dobre filmove. Ali kad nađemo dobru seriju volimo ju više od i jednog filma a često i više od kave s najboljom frendicom!

Zašto dobra serija vrijedi više od dobrog filma? Da, film će te možda oduševiti na prvu. No,u većini slučajeva već po izlasku iz kina u potpunosti ćeš zaboraviti na njega. Ako je riječ o nekom genijalnom uratku možda će ti ostati u mislim još koji dan, možda ga čak i pogledaš dva ili tri puta. Ali na kraju si mu posvetila samo nekoliko sati svog života.

Sa serijama posve je druga priča. Likovi nas osvajaju do te mjere da smo ih voljni i željni pratiti kroz nekoliko sezona, s njima se poistovjećujemo i kontinuirano odvajamo svoje slobodno vrijeme kako bi pratili njihove zgode i nezgode. Na režiserima je, jasno, da iskru zadrže aktivnom dovoljno dugo. Prosječna epizoda traje 45 minuta, prosječan broj epizoda po sezoni je minimalno 10 dok ih neke imaju i do 25. A sezona? Rijetko je koja uspješna serija završila prije 5 sezone.

Ako si i trenutno u potrazi za novom serijom koju bi mogla gledati te novim junacima koje ćeš pobožno pratiti predlažemo ti četiri trenutno najbolje serije koje možeš pratiti ovoga ljeta!

This is Us

Ova topla životna drama čiji će te twist već u prvoj epizodi vezati uz ekran, sa samo jednom sezonom uspjela je ispisati povijest. Likovi su izgrađeni do najsitnijih detalja, a životi su im povezani na posve neočekivane načine. Oni imaju iste probleme i nesigurnosti kao i većina i mi jednostavno obožavamo pratiti njihove živote i avanture.

Big Little Lies

Bogato društvo, obitelj, veze i misteriozno ubojstvo u novoj miniseriji s Reese Witherspoon i Nicole Kidman u glavnim ulogama pokazalo se ako dobar recept jer je druga sezona već dogovorena i čeka se s velikim nestrpljenjem!

Twin Peaks

Kultna serija iz 90-ih ove se godine vratila na male ekrane nakon više od 25 godina. Odana i vjerna publika jedva je dočekala nove epizode ove jezivog i mračnog uratka čija je bizarna atmosfera ključna za ono što je ovu seriju proslavilo!

Orange is the new black

Nedavno je stigla i peta sezona popularne serije koja prati živote žena u ženskom zatvoru. Oni koji su novu sezonu već pogledali kažu da je riječ o najboljoj sezoni do sada pa preporučujemo da joj i ti daš šansu. Često kontroverzna serija prepuna je dobrog humora i genijalnih zapeta!

Photo: imdb

Komentari 0