Life&style

Premijera filma ''Brzi i žestoki 10'' okupila je brojne domaće zvijezde

Miris benzina i spaljenih guma ispunio je sinoć kino dvoranu u Avenue mallu!

Hrvatska premijera akcijskog spektakla ''Brzi i žestoki 10'' održana je sinoć u Cinestaru - Avenue mall. Spektakularne jurilice, emotivna priča i sjajna glumačka postava, koju predvodi hollywoodska zvijezda Vin Diesel, privukli su brojne gledatelje.

 | Autor: PROMO PROMO

Među njima su bili i Goran Grgić, Sandi, Davor Bilman, Mia Begović, gradonačelnik Svete Nedelje - Davor Zurovec, Katarina Madirazza, Ronald Braus, Annamaria Serda, Barbara Vicković, Erna Rudnički, Maja Drobnjaković, Damir Horvatinčić i Mood Media kreatori Filip Miloš, Andrea Pacadi, Josip Bačić, Rafaela Seba, Vedran Kantar, Tibor Čubrilo, Nika Pavičić, Magdalena Folnožić, Mateo Elezi.

 | Autor: PROMO PROMO  | Autor: PROMO PROMO

Tako su ''Brzi i žestoki 10'' ujedno i početak oproštaja od popularnog serijala. A oproštaj je – spektakularan. Uz većinu starih, u filmu se pojavljuju i novi likovi. Među njima je najupečatljiviji negativac Dante, kojeg tumači hollywoodska zvijezda Jason Momoa, ali svoje mjesto u glumačkoj ekipi pronašle su i oskarovke Brie Larson i Rita Moreno.

 | Autor: PROMO PROMO

Za režiju prvog dijela posljednjeg poglavlja akcijske franšize pobrinuo će se francuski redatelj Louis Leterrier koji je zaslužan za filmske hitove poput ''Nevjerojatni Hulk'', ''Majstori iluzije'' i serijala ''Transporter''.

 | Autor: PROMO PROMO

''Brzi i žestoki 10'' nastao je u produkciji hollywoodskog studija Universal, a u Hrvatskoj ga distribuira tvrtka Editus. U svim hrvatskim kinima može se pogledati od danas.

Photo: promo