Life&style

Pregršt poklon setova iz Melvite

Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, vrijeme blagdana i darivanja. Prilikom darivanja svojih najmilijih, budite sigurni da darujete najbolje. Darujte organske proizvode provjerene kvalitete! Melvita je i ove godine za vas pripremila pregršt poklon setova, među kojima ćete zasigurno pronaći idealan poklon za svoje najdraže.   

 | Autor:

Najbolje od najboljeg iz Melvite izabrano je specijalno za vas kako bismo vam olakšali odabir poklona. I ne samo to, najkvalitetniji proizvodi dodatno su upakirani u neodoljiva, prigodno blagdanska poklon pakiranja. Široki asortiman ukomponiran je u poklon setove simpatičnog izgleda i još boljeg sadržaja. Šaroliki poklon setovi certificirano organskih proizvoda dostupni su u poklon kutijama i poklon vrećicama različitih veličina, a zadovoljit će i one najzahtjevnije u traženju idealnog poklona. Izaberite između mirisnih poklon setova za opuštanje, njegu lica ili njegu tijela iz različitih Melvitinih kolekcija. Za male znakove pažnje potražite mini poklon setove Zagrljaji i poljupci u preslatkim, šarenim pakiranjima. Melvita je mislila i na jače polovice pa možete pronaći i nekoliko poklon setova namijenjenih muškarcima, a asortiman sadrži čak i set usmjeren na jačanje imuniteta. 

 | Autor:

Odaberite između darivanja trenutaka relaksacije uz Opuštajući poklon set za njegu tijela, Mirisnog poklon set za njegu lica Ruža za sve ljubitelje ružinog mirisa, Medenih poklon setova za sve obožavatelje meda ili pak darujte blistavu kožu kroz darivanje Poklon seta Nectar Blanc. A zašto ne biste i sami sebe počastili slatkim poklončićem u jednom od ovih neodoljivih, šarolikih pakiranja i time si uljepšali dan? 

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:  | Autor:

Spomenuti su samo neki od mnoštva poklon setova dostupnih u Müller prodavaonicama, dok su određeni setovi dostupni putem webshopa www.melvita.hr. Za više informacija, posjetite www.melvita.hr. 

 

Photo: None

Komentari 0