Life&style

Predstavljen Samsung The Frame – vrhunski televizor kada je uključen, a umjetničko djelo kada je isključen

Samsung je svoje korisnike u Zagrebu iznenadio ekskluzivnim predstavljanjem najinovativnijeg televizora – Samsung The Frame. Svi okupljeni u Oris Kući arhitekture imali su priliku upoznati ovaj jedinstveni televizor koji može prikazivati više od 1200 umjetničkih djela iz cijelog svijeta kada je ugašen.

 | Autor:

„Iznimno mi je zadovoljstvo i čast što vam danas imamo priliku predstaviti inovativan koncept televizora The Frame. Ovo je novitet u širokom lifestyle portfelju Samsung televizora u Adriatic regiji te je svojevrsna najava razvoja novog pristupa korisnicima. Samsung je ovime još jednom dokazao da je lider u kreiranju trendova i osluškivanju želja i potreba korisnika, koji danas očekuju daleko više od samog iskustva gledanja televizije. The Frame je poseban po tome što vizualno imitira izgled slike i prikazuje preko 1200 odabranih umjetničkih djela najpoznatijih svjetskih umjetnika, dostupnih kroz Art Store aplikaciju.“, rekao je Hrvoje Katalenić, voditelj odjela potrošačke elektronike Samsung Electronics Adriatic.

 | Autor:

The Frame korisnicima pruža mogućnost uživanja u dizajnu koji odražava njihov stil i odgovara njihovom prostoru. Dolazi s čak četiri vrste okvira, zbog kojih će se bez problema uklopiti u svaki interijer te s QLED tehnologijom koja isporučuje realistične i živopisne boje, čak i u najsvjetlijim ili najtamnijim scenama.

„Tijekom 50 godina postojanja, Samsung je lansirao brojne proizvode koji su pomaknuli granicu inovativnosti na području potrošačke elektronike. Iako svi imaju različite potrebe i prioritete, uvijek smo uspjeli iznenaditi korisnike i pružiti im jedinstvene uređaje koji se mogu koristiti više i bolje. Sa sigurnošću i zadovoljstvom mogu reći da su televizori s QLED tehnologijom među 10 naših uređaja koji su obogatili život korisnika. Među njima je i The Frame.“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

 | Autor:

Ključne odlike ovog televizora su umjetnički način rada koji na isključenom televizoru prikazuje umjetnička djela iz posebno uređenih kolekcija Art Store aplikacije, jedinstvena Quantum dot tehnologija koja pruža 100%-tni volumen boja te prilagodljivi okvir. Također, The Frame ima i senzor pokreta, tako da će se zaslon televizora pretvoriti u umjetničko djelo kada ste u blizini te se isključiti zbog uštede energije kada se udaljite. Isto tako, dolazi sa zidnim nosačem za postavljanje na zid bez razmaka i uz One Invisible Connection opciju povezivanja dodatnih uređaja putem jednog neprimjetnog kabela.

 | Autor:

 | Autor:

Upravljati sadržajem sada je moguće putem jednog daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja, a zahvaljujući umjetnoj inteligenciji korisnici mogu kreirati obrazac s personaliziranim popisom sadržaja koji odgovara osobnom ukusu korisnika. Također, uz The Frame dolazi i glasovni pomoćnik Bixby, kojeg je moguće koristiti za kontrolu kućanskih uređaja, odgovaranje na pitanja i dobivanje korisnih informacija, poput vremenske prognoze i vremena.

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Više o Samsung Frame televizoru pogledajte ovdje.

Photo: None

Komentari 0