Life&style 28. siječnja 2015.

Predstava Branka Đurića Đure "Đurologija" u Lisinskom

Branko Đurić Đuro sinoć je, 27. siječnja, u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog oduševio svojim stand up showom Đurologija. Mala dvorana Vatroslava Lisinskog bila je premala za sve one koji su željeli uživo vidjeti popularnog Đuru te kako se snašao u jednoj novoj ulozi, u kojoj je punih 90 minuta imao neposredan kontakt s publikom, još jednom dokazujući svoj neosporni talent.

Branko Đurić Đuro sinoć je, 27. siječnja,  u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog oduševio svojim stand up showom Đurologija. Mala dvorana Vatroslava Lisinskog bila je premala za sve one koji su željeli uživo vidjeti popularnog Đuru te kako se snašao u jednoj novoj ulozi, u kojoj je punih 90 minuta imao neposredan kontakt s publikom, još jednom dokazujući svoj neosporni talent.

 | Autor:

U ovom jedinstvenom showu Đurić na svoj prepoznatljivi i humorističan način predstavlja svakodnevicu i životne situacije s kojima se svakodnevno susrećemo. U mnogim skečevima kroz svoj humor predstavlja svoje prijatelje i kolege, omogućujući publici da svoje glumačke i glazbene idole vide kroz prizmu Đurinog humora. Kroz jednostavan pristup, ali uz nevjerojatnu dozu šarma Branko Đurić je od samog početka pokazao da mu i ovakva komunikacija s publikom odlično leži i da je energija koju nosi u sebi osvojila sve prisutne već njegovim prvim pojavljivanjem na pozornici.

 | Autor:

I da, Đurologija donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića koji je u 90 minuta trajanja showa izvukao ono najbolje od svakog gledatelja i izmamimo osmijeh i najvećim pesimistima.  Sa svojim kolegama i prijateljima, među kojima su bili pjevačica Nina Badrić, arhitekt Ante Vrban, vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić sa suprugom Antom, Zlatah Zuhrić Zuhra, Davor Gobac te Rene Bitorajac sa suprugom AnomZlatan Zuhrić, Luka Vidović, Zoran Vakula te mnogi drugi, Đuro se nakon predstve družio u restoranu Fotić. Nakon nastupa u Zagrebu, popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu, 28.01. u dvorani „Lora“ te 29.01. u Zadru u klubu „Arsenal“. 

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0