Life&style

Predivna gesta policajke – podojila je tuđu izgladnjelu bebu u bolnici

Fotografija policajke kako doji bebu munjevito se proširila društvenim mrežama - Argentinka Celeste Ayala doji pothranjenu bebu koju su malo prije toga socijalni radnici dovezli u bolnicu

Njen kolega bio je dirnut njenim „majčinskim“ činom te je (uz njeno dopuštenje) zabilježio ovaj dirljiv trenutak te postao fotku na Facebook. 

Beba nije prestajala plakati 

Policajka je baš bila na službi u jednoj bolnici u Buenos Airesu kad je socijalna služba dovezla šestomjesečnu bebu i njenih pet braće i sestara. Sva su djeca bila pothranjena, a sirota beba nije prestajala plakati. Pošto je Celeste Ayala nedavno postala majka, nije puno oklijevala kad je vidjela gladnu bebu – uz dopuštenje bolničkog osoblja uzela ju je u ruke te je počela dojiti kako bi je smirila. 

Kolega je postao fotografiju na Facebook 

Celestein kolega poželio je sačuvati te podijeliti taj emotivni trenutak – fotkao ju je i postao na Facebook. „Želim da svi vide tu nevjerojatnu gestu ljubavi prema djetetu kojeg ne poznaješ, kojeg nikada nisi vidjela. Nisi oklijevala ponašati se kao majka“, napisao je te tim postom dirnuo mnoge na društvenim mrežama. 

Policajka je postala narednica

I njeni šefovi vidjeli su dirljivu fotografiju pa je Celeste nekoliko dana nakon toga od unaprijeđena, sada nosi čin narednice.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0