Life&style

Predivan dizajn interijera i novi jelovnik - zagrebačko sushi odredište dobilo je novo ruho

  • Nekadašnji SoHo Sushi, poznati zagrebački street food, ove jeseni doživio je makeover na svim razinama
  • Popularno odredište među ljubiteljima sushija sada ima novo ime, dizajn, uređenje interijera, kao i jelovnik
  • Zavirili smo unutra i oduševljeni smo interijerom!

Ako živiš u Zagrebu i voliš sushi - sigurno si već jela u SoHo Sushiju u Palmotićevoj. Poznati zagrebački streetfood ove je jeseni doživio totalni makeover, te je od sada poznat kao SoHo sushi rolls & poké bowls.

 | Autor: PR - Doris Fatur PR - Doris Fatur

Već pri samom dolasku u novi SoHo prostor, primjetit ćeš kako ovo mjesto ima skroz novu priču. Ali ne brini - vrhunski sushi i dalje je okosnica SoHa. Crno-bijeli prostor osvježen je detaljima u boji i prepun unikatnih, organskih oblika koji simboliziraju rižu - glavni sastojak svih jela u SoHu.

 | Autor: PR - Doris Fatur PR - Doris Fatur

Za novi dizajn i priču SoHa zaslužan je čitav kreativni tim čiji su dio grafička dizajnerica Rina Barbarić i slobodna umjetnica Jana Piacun.  Novi crno – bijeli interijer djeluje prozračno, ležerno i svijetlo. Zidom dominiraju stilizirane fotografije s potpisom Doris Fatur, u kombinaciji sa slobodnim oblicima na zidu i policama.

Najzanimljiviji dio u prostoru je kuhinja otvorenog tipa  koji omogućuje posjetiteljima da s visokih stolova i stolica promatraju pripremu jela. 

 | Autor: PR - Doris Fatur PR - Doris Fatur Međutim, glavne zvijezde svakako su slasni zalogaji koji su i glavni razlog zašto ćemo navraćati u SoHo. Zagrebački SoHo spaja, naizgled različite, no zapravo vrlo slične kuhinje Japana i Havaja, koje obje obiluju svježim i zdravim namirnicama.

Možeš birati između četiri glavne vrste sushija - uramaki, futomaki, hosomaki i nigiri koje onda nude brojne kombinacije okusa, boja i mirisa. Cijene sushija, ovisno za koju kombinaciju se odlučiš, protežu se od 90 kn po porciji do 350 kn za platu od 50 raznih vrsta sushija.

Poke zdjelica također je dostupna u 4 varijante, ili pak može biti personalizirana, ukoliko se ide na 'make your own poké verziju. U ove hladne zimske dane savršeno će ti prijati ljekovita miso juha ili autentični zeleni čaj iz Japana.

U svakom slučaju, dovoljno razloga da zaviriš u novi SoHo!

 

Photo: PR - Doris Fatur

Komentari 0