Life&style

Predirljivo: 98-godišnjak nakon smrti supruge svaki dan peče kolač

Nekima je preveliki zalogaj ispeći jedan jednostavan kolač – Leo Keller iz Nebraske voli peći, i to svaki dan. To radi kako bi lakše podnio smrt svoje voljene supruge

Vitalni starčić, Leo Keller iz američke savezne države Nebraske peče: kolače, torte, kekse… I to sve kako bi usmjerio svu svoju pažnju na pečenje, a ne na tugovanje te kako bi razveselio druge. Naime, izgubio je svoju suprugu, a tješi se stvaranjem slastica. U prvoj godini nakon smrti supruge, Leo je ispekao 144 kolača. Možda to zvuči malo neobično, ali za Lea je to terapija. A sve to ne bi bilo ništa osobito da Leo nema 98 godina i da nije 72 godine bio u braku.

 | Autor: Via Today Every Via Today Every

„Nakon što sam izgubio svoju voljenu suprugu, nisam znao što bih radio sa sobom“, rekao je za KHGI Nebraska TV. Potom je počeo peći kolače – koje onda uglavnom poklanja. „Najljepše mi je kad vidim smijeh na licima drugih. To vrijedi više od svih novaca ovog svijeta“, kaže Leo. 

Tajni sastojak je ljubav 

Po želji radi kolače i za dijabetičare. Poklanja ih drugim usamljenim muškarcima i ženama, razveseljava djecu ili poklanja slastice pogrebnim društvima. 

Njegov tajni sastojak uvijek je isti: „Sve što radim, radim s ljubavlju. Ljubav je moj tajni sastojak!“ 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar merida

    merida

    Dirljiva priča. Svaka čast dedici s obzirom na godine i snagu koju ima za živjeti dalje unatoč gubitku voljene osobe... to se zove pozitiva.